Mysteries van de piramiden en het derde oog

17-02-2024

14.00-17.00

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Ben je nieuwsgierig naar de diepe oorsprong en betekenis van piramiden, hun impact op het (collectieve) bewustzijn en hun connectie met ons 'derde oog'?

piramide

Betekenis en Toepassingen

Wat je kunt verwachten in deze  lezing

 • Oorsprong en Betekenis van PiramidenDuik in de eeuwenoude mysteriën rond de constructie en symboliek van piramiden, ontdek hun rol in oude beschavingen en ontrafel de diepere betekenis achter hun geometrische perfectie.


 • Toepassingen in Landbouw en GezondheidVerken de praktische kant van piramiden - hoe ze worden ingezet om de landbouwproductiviteit te verbeteren en de gezondheid te bevorderen. Ontdek het potentieel voor een harmonieuzere levensstijl.
 • Opbouw van Innerlijke Piramiden als fijnstoffelijk lichaamLeer over de mystieke reis naar binnen en ontdek hoe je innerlijke piramiden kunt bouwen om  groei en spirituele ontwikkeling te bevorderen.
 • Ontwikkeling van Het Derde Oog als besturingssysteemOntdek het cruciale verband tussen piramiden en de ontwikkeling van het "derde oog," en hoe deze symbiose een sleutelrol speelt in het ontsluiten van verborgen vermogens en inzichten.

Portalen en evolutie

 • Interacties tussen innerlijke en uiterlijke piramiden (Lifefullness-piramidematrix)
  Onderzoek de intrigerende connectie tussen onze innerlijke, geestelijke piramiden (Lifefullness-piramidematrix) en de majestueuze fysieke piramiden over de hele wereld.


 • Reizen door Ruimte, Tijd en Dimensies
  Verbaas je over de mogelijkheid om met piramidale krachten door de grenzen van tijd, ruimte en verschillende dimensies te reizen, een avontuur dat de verbeelding te boven gaat.


 • Belang voor de Evolutie van de Mensheid
  Ontdek de rol van piramiden in deze cruciale tijden van menselijke evolutie en hoe ze ons kunnen leiden naar een hoger bewustzijn en collectieve groei. 

Ruimtebewustzijn, bescherming

 • Cruciale rol van ruimtebewustzijn in combinatie met heilige geometrie
  In de huidige wereld van dominant vormbewustzijn, blijft het ruimtebewustzijn onderbenut. Ontdek het grote belang van dit ruimtebewustzijn en de lifefullness-piramidematrix in het ontsluiten van ons volledige potentieel en de maximale benutting van je levenskracht en creatievermogen.


 • Energetische Balans en Stabiliteit 
  Verdiep je in het belang van piramidale energieën, die dienen als een kalmerende balsem, specifiek ontworpen om explosieve ontwikkelingen (zowel fysiek als energetisch) in tijd en ruimte af te zwakken en een vredige balans te bewaren. Ontdek hoe deze energieën een stabiliserende invloed uitoefenen op kosmische krachten, en de diepgaande impact ervan op ons bewustzijn en het evolutieproces in  onze wereld. Piramidale krachten ondersteunen en beschermen ons natuurlijke bewustzijn en onze connectie met de goddelijke bron.

Projecten

 • Toelichting tot het project 'Fundamentum Spiritus'    
  In dit project worden op 12 (/13∞) krachtplekken wereldwijd (energetische) piramidale matrixstructuren neergezet. Deze structuren sluiten aan op de fysieke piramiden, het energetisch grid van de 'oorspronkelijke' Aarde en het meerdimensionaal-kosmische bewustzijn. Dit krachtenveld zal de evolutieprocessen naar een hoger lichaamsbewustzijn, zowel fysiek als energetisch, ondersteunen.    

 • Contact met meerdimensionale wezens en buitenaardsen  
  Verken het boeiende idee van contact met meerdimensionale & buitenaardse wezens en hoe piramiden fungeren als brug tussen onze wereld en andere werelden.  

Spreker 'Guy Wauters'

Guy Wauters is een sjamaan, energie- en natuurcoach. Vanuit zijn verbinding met dieren, waaronder struisvogels en paarden, en de natuurelementen heeft Guy een bijzondere energetische methodiek ontwikkeld genaamd Lifefullness. Met Lifefullness ervaar en herinner je op een heel praktische wijze je diepste essentie, ongeacht de omstandigheden. 


Hij leert mensen op een directe manier kwantum-kosmisch te denken, voelen en handelen. De eerste belangrijke sleutel ligt in een andere perceptie van onze bekende 'ruimte/ruimtetijd'. Hierna ontwaken er vele andere sleutels en mogelijkheden. Dit leidt tot een totaal andere vorm van spiritualiteit en toepassingen, vooral in deze tijden van grote transitie. Het overstijgt de beperkende matrix, bevrijdt ons uit een langdurige quarantaine en maakt onze oorsprong en ware geschiedenis opnieuw zichtbaar.


Guy deelt deze inzichten graag en biedt je tegelijkertijd de mogelijkheid om ze te ervaren, zowel in zijn boek 'In de Kracht van de Ruimte' als tijdens zijn lezingen, workshops en reizen.

Locatie en inschrijving

Informatie en inschrijving via website van Dwarsligger

Dwarsligger FB pagina  


Adres: Gontrode Heirweg 141, Melle