Natuurmagie en Lifefullness in Spanje

Intensieve Lifefullness-workshops gedurende volle week in de bergen, in grotten, in de woestijn en aan zee

12 tot 19-10-2024 

Start tweede reeks (24.2)

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Kies je vertrekdatum naar het mooie Andalusië

 • Optie 1 (code Spanje 24.1): van 22 juni tot 29 juni
 • Optie 2 (code Spanje 24.2): van 12 oktober tot 19 oktober

Magische begeleiding

Diepe transformaties op prachtige plekken

een mooi geschenk aan jezelf

Natuurmagie, Lifefullness-matrix en

Het Helende Levende Veld, gecombineerd in een intensieve week

De drie delen van de Lifefullness workshops 'Natuurmagie' worden samengebracht in een intensieve belevingsweek:


Natuurmagie: Ontdek, laad op en surf energetisch op de  intrinsieke krachten van de natuurelementen - aarde, water, vuur, lucht en ether (ruimte)

Lifefullness-matrix: Verfijn je begrip en gevoel van de vijf natuurelementen tot dertien levenselementen (lifefullness-elementen). Ontdek vanuit je lichaamsbewustzijn de diepte van je diepruimte (kwantumruimte) en de expansie naar je Kosmische Zelf. Verken de openbaring van je fijnstoffelijke ruimtelichamen en gebruik ze als een verbinding (interface) tussen parallelle  bewustzijnsdimensies, 

Surf op de universele geest van de lifefullness-piramidematrix (toegepaste heilige geometrie) en activeer je licht- en donkerveld.

Helende Levende Veld: Sta in je eigen kwantumruimte en ervaar de vibraties van de kwantumvelden. Surfen op je kwantum-zelf, zowel in je denken, voelen, handelen en zijn. Ontdek de oneindige toepassingen op het gebied van heling, transformaties, creaties, inzichten en het opbouwen van nieuwe (hogere) kwaliteiten. Breng je toekomstige zelf naar het heden, herlaad volledig en versterk jezelf.


Samengevat bestaan de drie delen van de lifefullness-cursus uit:

-Natuurmagie: energetisch surfen op de natuurelementen

-LF-matrix: surfen op je holografisch fijnstoffelijk lichaam (essentie-matrix)

-Helende Veld: surfen op en in het Veld met je Kwantum-Zelf


Disciplines
natuurbeleving, sjamanisme, astrale aikido, mindfulness, lifefullness, meditaties, ademhalingstechnieken, chakra-oefeningen, dans, rituelen & ceremonies.


Meer informatie over deze aparte cursussen  vind je terug bij de respectievelijke workshops in België op onze (deze) website.

Energetische natuurbeleving

We surfen doorheen diepere bewustzijnslagen en genieten tegelijkertijd van  een overweldigende natuur. Het gebied staat bekend om haar prachtige kustlijn aan de Middellandse Zee, woestijnlandschappen, bergen, grotten en natuurparken.

Desert Experience in Tabernas

We ervaren de krachten van de vijf natuurelementen tijdens een tocht in een woestijnomgeving. Zij worden ontvouwd in de krachten van de dertien levenselementen. De stilte en ruimte van de woestijn helpen ons bij dit ontwakings- proces. De Tabernas-woestijn is Europa's enige woestijn; waar trouwens ook grote filmen zijn afgespeeld als 'The Good, the Bad and The Ugly', Raiders of the last Ark ...

Grot Yesos de Sorbas

We komen op een avontuurlijke manier heel dicht bij ons, er wordt een moment van stilte gehouden in de grot, ruimte voor meditatie en een innerlijke reis naar diepere lagen in onszelf. Deze grotten zijn een uniek natuurlijk wonder met indrukwekkende kalksteenformaties en ondergrondse kamers.

Natuurpark Cabo de Gata

We wandelen langs het prachtige Cabo de Gata-Nijar natuurpark, bekend om haar ongerepte stranden, prachtige rotsformaties en kristalheldere wateren. 

Zielduiken tijdens een donkerbeleving

Natuurkrachten en hemelkrachten begeleiden ons terwijl we mediteren, oefenen en rituelen uitvoeren. We genieten van de lokale gastvrijheid en een totale donkerbeleving gedurende 24 hrs op de prachtige plek van Loes Van den Heuvel, slechts enkele kilometers van de zee. Dit zijn momenten van integratie en contemplatie. De donkere plaats is comfortabel, voorzien van alle nodige sanitair.  

Culinaire en leuke verkenningen

Naast onze spirituele reis, nemen we ook de tijd voor leuke ontspannende momenten, genieten van de omgeving en de lokale gastronomie, mogelijk bezoek aan een boeddhistisch klooster (optioneel) of andere activiteiten indien er daar ruimte en tijd voor is, zo zijn er bijvoorbeeld de charmante stad Vera, Western Film Sets in het Mini Hollywood Themapark, boottocht om dolfijnen te spotten...Je kan je verblijf verlengen, indien gewenst.  

Aangename accommodaties

We verblijven op locaties waar we gezellig kunnen samenzijn te midden van prachtige natuur en het benodigde comfort. Onze rituelen vinden plaats in de natuur, maar ook in de knusse sfeer van een yurt of een spirituele ruimte.

Deskundige begeleiding

De hele reis wordt begeleid door Guy Wauters, een ervaren sjamaan, energie- en natuurcoach.


Er wordt veel aandacht gegeven aan het ruimtebewustzijn naast het gekende vormbewustzijn. Op deze manier leer je meer in je ziel te staan en je hoger potentieel aan te boren. Kernwoorden: natuurelementen - sjamanisme - kwantumruimte (diepruimte) - donker- en lichtvelden - energetische bescherming en oplading - transformatie - derde oog - meerdimensionaal en kosmisch reizen, energetisch centrering en -verdichting - lifefullness 


Het boek 'In de Kracht van de Ruimte' (hier te bestellen) zal je ondersteunen op je innerlijke reis.

Boeking

Verschillende opties voor vertrek 

 • Optie 1 (code Spanje 24.1): van 22 juni tot 29 juni
 • Optie 2 (code Spanje 24.2): van 12 oktober tot 19 oktober
 • Aantal deelnemers zijn beperkt tot maximaal 15 personen. 


  Prijs

  795 euro: basisprijs, inclusief organisatie en begeleiding workshops
  + 150-250 euro: kosten voor  reisvlucht naar Almeria of Granada, i.f.v. periode 
  + 550 euro: maximale richtprijs voor extra lokale kosten, inclusief

    -verblijf en maaltijden

    -huurauto en brandstof, inclusief all-risk verzekering
    -entreegelden grotten, wildparken, bezoeken

  Inschrijving

  Bij inschrijving hoeft enkel de basisprijs betaald te worden. .

  Reis- en verblijfsfaciliteiten kunnen besproken worden in functie van groeps- en individuele voorkeuren. Boeking enkele kamer, indien ter beschikking, is extra.

  Praktische informatie

  Reisvlucht
  We bespreken gezamenlijk de vlucht en boeken deze vervolgens. De beste vlucht uit het aanbod wordt uitgekozen. De prijs van de goedkopere vluchttickets ligt tussen de 150-250 euro, afhankelijk van periode

   Boeking kan o.a. via Ryan Air, Connections, E-dreams, E-bookers, Goedkopevliegtuigtickets.be Voor boeking vluchten eerst gezamenlijk te overleggen. Dit kunnen we doen als enkele personen zich reeds hebben ingeschreven. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk gezamenlijk te vertrekken en aan te komen.


  Bagage
  Handbagage van 8 (10) kgs zou in principe voldoende moeten zijn. Een handbagage met klein rugzakje wordt over het algmeen toegelaten. Ruimbagage kost extra. Beperking is de kofferruimte van de auto.


  Documenten
  Een Identiteitspas is voldoende, ID-pas moet minimum drie maanden geldig zijn.


  Mobiliteit

  Zorg voor een gezonde mobiliteit bij afreis. Er wordt rekening gehouden met de groepssamenstelling en de individuele vaardigheden van elke deelnemer.


  Langer verblijven

  Indien jij dit wenst, kun je uiteraard langer in het land blijven,

  Lees onze boekingsvoorwaarden hier

  Infodag en webinar

  Voorbereiding
  Vóór vertrek is er minstens één webinar en een groepsbijeenkomst in Hasselt (Kiewit) voor vragen omtrent de reis, het doel en inhoud van de cursus etc.


  Pre-studie
  Het  is een goed idee om jezelf op de ervaringsweek voor te bereiden door reeds delen uit het boek 'In de Kracht van de Ruimte' vóór vertrek te lezen.

  Het belooft een diepgaand transformatieproces te worden, waarbij we samen nieuwe dimensies van bewustzijn verkennen en ons laten inspireren door de schoonheid om ons heen.