BOEK LIFEFULLNESS EN LEZINGEN

Het boek 'In de Kracht van de Ruimte, de lifefullness-matrix' kan op deze pagina aangekocht worden of op één van onderstaande lezingen. 

Boeklezingen die  je leven verdiepen en verruimen

OVERZICHT VAN LEZINGEN

29

april

14.30

Lezing in Wiekevorst

Herstellende terahertz frequenties

Lezing door Tjeu Teeuwen en Guy Wauters

Plaats:  Ontmoetingscentrum 'De Weg van Aandacht',  Herenthoutseweg 21, 2222 Wiekevorst

Guy bracht een half leven door tussen de struisvogels, ontdekte daardoor de ongelooflijke kracht van de ruimte in en buiten zichzelf, deed wijsheid op op het Afrikaanse continent en bij Siberische sjamanen. De voorbije vijf jaar werkte hij aan zijn boek “In de Kracht van de Ruimte, de Lifefullness-matrix” waarin hij zijn kennis, wijsheid en visie over krachtig, energiek en voluit in het leven staan uit de doeken doet. Volgens Guy is je bewustzijn heel nauw verbonden met je innerlijke ruimte. Je innerlijke ruimte bepaalt waarop jij je focus richt. Focus op vormen vernauwt, focus op ruimte verwijdt. De ruimte wordt een kracht als je leert haar te herkennen en te creëren.


Guy aan het woord: "Dankzij mijn werk met de struisvogels ontdekte ik de kracht van de ruimte. Als ik, voor ik in de wei stapte, in mezelf kracht en intensiteit opbouwde, liet de territoriale haan me met rust. Als ik dat niet deed, werd ik gegarandeerd aangevallen. Zo leerde ik werken met subtiele energieën, waarbij ik uiteindelijk het gedrag van de struisvogels steeds meer vanop afstand kon beïnvloeden, louter met energie- en gedachtenkracht”


Om anderen te helpen om deze subtiele energieën te herkennen, te ervaren en zelf in te zetten, ontwikkelde Guy de lifefullness-matrix™. Hierin beschrijft hij de 13 universele levenselementen, elk element geeft je toegang tot een deel van je totale zijnsrealiteit. Guy neemt ons daarom ook mee in de diepruimtetijd, die toegang geeft tot je hoogste potentieel en tot het onverstoorbare centrum diep in jou, welke de beste plek is om de uitdagingen en de problemen van deze tijd aan te gaan.

Lifefullness leidt je tot een nieuwe manier van 'zijn'. Het is een krachtig leerpad naar je diepste en oorspronkelijke identiteit. Je krijgt een gevoel van vrijheid, intense kracht en onbegrensdheid. Het brengt je op een natuurlijke manier in contact met je hoogste kwaliteiten en vaardigheden.


Bekijk ons lifefullness-filmpje (1min30) hiernaast.


De lifefullness-methodiek is uiterst effectief, natuurlijk en practisch. Het vraagt soms discipline en toewijding maar wees gerust: er ontstaat magie. Je leven transformeert en zal nooit meer hetzelfde zijn.


Uniek voor de lifefullness-methodiek is de impact van je beoefende 'ruimte en diepruimte' en dit vanuit een zekere alertheid.. Je surft direct naar een andere bewustzijnslaag, terwijl je  sterk gegrond blijft. Dit is de 'missing link' in de spiritualiteit.

De struisvogels hadden me dit belangrijk aspect al dertig jaren geleden aangebracht. Ik beoefen en experimenteer met ruimte en diepruimte (waarvan kwantumruimte een deelfacet is) dus al heel lang. De lifefullness-methodiek is werkelijk een lang bewezen methodiek. Het is een vorm van supra-mindfulness of energetische mindfulness.

Geef jezelf een cadeautje door dit prachtige lees- en werkboek van 325 pagina's (hardcover) te bestellen!

Mentale weerbaarheid & veerkracht, levenskunst, spiritualiteit en wetenschappen vloeien samen tot een krachtig geheel!

Diverse lezingen met boekvoorstelling op

verschillende locaties

Dit boek, gepubliceerd in augustus 2022, leert je je oorspronkelijke wezen te ontdekken, dat meerdimensionaal en kosmisch is: hier zitten al de kwaliteiten en vaardigheden die je nodig hebt en steeds naar op zoek bent. Vanuit dit wezen ontvouwen je kwaliteiten zich op een natuurlijke wijze.


Waarom zou je het jezelf dan moeilijk maken en blijven zoeken naar oplossingen? De lifefullnes-methodiek is immers een directe weg naar je bron, levenskracht en geluk! Al de oplossingen zitten reeds vervat in de lifefullness-elementen en hun matrix.


Zolang dat je jouw gevoelsruimte als wezen (dus niet vanuit hoofdvoelen) niet gevoeld hebt, zul je nog niet tot de échte essentie van het leven kunnen gaan.

Hoeveel ruimte kun je zijn?

En hoeveel meer kun je zijn als we allen die ruimte zijn?


Topics uit het boek 'in de kracht van de ruimte'

 • je energie verhogen, verankeren en beschermen
 • ontwikkelen van je ruimtebewustzijn, naast het bekende vormbewustzijn
 • de natuurelementen als energie, spirit en bewustzijn ervaren
 • energetisch oefeningen, sjamanisme, natuurbeleving, energiesurfen
 • de 13 levenselementen/zijnselementen/bewustzijnsspiraal
 • holografische ziels- en lichaamsmatrix
 • je oorspronkelijk wezen en kwantum-kosmische identiteit
 • zwarte en witte microgaten
 • weerspiegeling van het  universum in je bewustzijn
 • superpositionering
 • verbuigen van ruimte en tijd
 • kaping van bewustzijn, natuurlijke matrix en artificiële matrix
 • practisch pad naar kracht, ruimte en verbinding voor jezelf en de wereldDit boek zet je in je eigen kracht en leidt je naar je ware IK. Je hart en mind komen in hetzelfde ritme. Het is een absulute aanrader.

Chris Vanleene

Enkele testimonials van het boek

Guy  verstaat de kunst om op een

doorleefde manier theorie met praktijk en spiritualiteit met wetenschap te verbinden, op een aangename en goed begrijpbare wijze.  Al lezend gebeurde er op spontane wijze al heel veel met mij.

Dit boek is een échte aanrader.

Hilde Janssen

Als je bij Guy in de buurt komt, voel je als het ware de kracht van zijn innerlijke ruimte. En nu is er dit boek, een topboek. Praktisch en filosofisch, doordacht en toegankelijk, energiek en verstillend, inspirerend en bekrachtigend.


Peter Plusquin

Vele jaren lang heeft Guy  samen met zijn struisvogels gesnuffeld in de existentiële diepten van zijn en jouw leven. Chapeau en een diepe buiging voor mijn collega, een aanhoudende zoeker naar waarheid en vrijheid. Moge zijn indrukwekkend exploot velen inspireren!

Peter Vereecke

Bestel dit unieke lifefullness-boek 'In de Kracht van de ruimte', 

fysieke versie (slechts 35 euro)

Bestel dit unieke lifefullness-boek 'In de Kracht van de ruimte', 

digitale versie (slechts 18 euro) - ebook

‘Heel mooi om te zien hoe Guy de jarenlange ervaringen uit de praktijk van natuur- en veldwerk in verschillende culturen en periodes heeft kunnen vormgeven in zijn boek. Zijn krachtige natuurgerelateerde aanpak is een prachtig kompas voor volwassenen

en kinderen. 


Inge Couckuyt

Ik merkte op dat ik bij het lezen van delen uit het boek nadien mijn innerlijke centrum meer ging voelen, en tegelijkertijd die onmetelijke ruimte, en dat gaf me een gevoel van

innerlijke kracht, vrijheid en vreugde. Fascinerend! Als dit boek dat bewerkstelligt, dan zal het wonderen verrichten.

Reine De Ceulaer   

‘Bij het lezen van dit boek hoor, voel en zie ik de auteur, Guy. Vol energie, zoals hij ook zijn workshops begeleidt.  De teksten, illustraties en oefeningen in dit boek brengen die energie en dat uitzonderlijke gevoel over op de lezer.

Als je de tijd neemt om dit boek te lezen, maak je een magische reis naar jezelf.


Christian Vanleene