Roemenië, portalen naar oude beschavingen

Verschillende afreisdata naar Roemenië:

Reis 24.01: 12 mei tot 19 mei 2024

Reis 24.02: 07 juli tot 14 juli 2024


12-05-2024 tot 19-05-2024

Eerstvolgende reis

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Energetische krachtplaatsen, onderaardse gangen en gallerijen, zoektocht naar verloren beschavingen en portalen

Beleef het avontuur van je leven in Roemenië

Ben je klaar voor een onvergetelijke reis naar het betoverende Roemenië?


Ontdek samen met ons het mysterieuze land van mythen en legendes, waar adembenemende natuur, eeuwenoude geschiedenis en intrigerende legendes samenkomen. Deze reis is een kans om het Bucegi-gebergte te verkennen, de geheimen van grotten en onderaardse gangen te onthullen, de sporen van oude beschavingen te volgen en het legendarische kasteel van Dracula te betreden. Maar dat is nog niet alles - we nemen je ook mee naar de moddervulkanen voor een unieke natuurervaring!

Gebruik deze kans om Roemenië te ontdekken en al zijn verborgen schatten te verkennen. We kijken ernaar uit om samen met jou op avontuur te gaan!

Bucegi gebergte met de mysterieuze sphinx

Laat je verrassen door de adembenemende schoonheid van dit bergachtige paradijs en haar mysteries rond de sphinx met haar onderaardse gangen en galerijen. Volgens de legendes bevinden zich hier de portalen naar Tibet, Antarctica, Iran en Antarctica.. Men noemt wel eens de Bucegi-sphinx, de Axis Mundi (centrum van de wereld).

Onderaardse gallerijen en gangen

Ontdek de mysterieuze wereld onder de grond, waar legendes en realiteit samenkomen. Verken verborgen grotten en gangen die wachten om onthuld te worden.

Oude beschavingen en portalen

 Duik in de rijke geschiedenis van Roemenië, waar oude beschavingen hun sporen hebben achtergelaten. Wie weet welke geheimen deze plaatsen verbergen? 


Vroeger stond de Aarde bekend als Hyperborea, met het epicentrum in het hedendaagse Roemenië en Oost-Europa, bewoond door de Hyperboreeërs (reuzen). Ze waren zeer geavanceerd in hun ontwikkeling en bezaten vele interdimensionale gaven. Deze Hyperboreeërs werden door de Grieken titanen genoemd en door de Ariërs Getae. Deze beschaving staat ook bekend als de 'Masma-cultuur', die zo'n 50.000 jaar geleden ontstond en bloeide. Sommigen beschouwen de 'Masma-cultuur' als de oudste bekende beschaving wereldwijd, zelfs vóór Lemurië en Atlantis.

Ontspanning in het kasteel van Dracula

Betreed het beroemde kasteel van de legendarische graaf Dracula en ontdek de fascinerende geschiedenis en verhalen die ermee verbonden zijn. Durf je het aan?

Modder-vulkanen

Ervaar de natuur op een unieke manier door de moddervulkanen te verkennen, waar borrelende modder en pruttelende modderpotten een surreële omgeving creëren. De potten gaan tot 3 km in de diepte.

Samen naar het hart van Transsylvanië

Reis met gelijkgestemde avonturiers en deel momenten die je nooit zult vergeten. Deze reis is perfect voor individuen, koppels, en vriendengroepen die op zoek zijn naar avontuur en nieuwe ervaringen.


Wacht niet langer en grijp deze kans om de magie van Roemenië te ervaren. Schrijf je nu in voor onze opwindende reis naar het hart van Transsylvanië en maak je klaar voor een avontuur dat je nog lang zal bijblijven!

Deskundige begeleiding

De hele reis wordt begeleid door Guy Wauters, een ervaren sjamaan, energie- en natuurcoach.

Tijdens de reis zullen we op een dynamische en vloeiende manier korte energetische lichaamsoefeningen en meditaties beoefenen om de krachtplekken en tochten op een dieper niveau te ervaren. De plekken zelf doen het meeste werk, terwijl we het vakantiegevoel behouden en tegelijkertijd de persoonlijke ervaring verdiepen.


Het boek 'In de Kracht van de Ruimte' (hier te bestellen) zal je ondersteunen op je innerlijke reis.

Prijzen

Begeleidingskost

Prijs: 495 euro voor begeleiding en duiding, incl BTW

De prijs omvat ook een webinar en een middag-workshop 'natuurmagie' vóór vertrek. We gaan werken rond de aspecten 'kracht, ruimte en verbinding'.

Betaling van dit bedrag via overschrijving per factuur bij boeking reis. Je bent definitief ingeschreven na betaling factuur.


Reiskosten
Dit zijn de reiskosten en diverse lokale kosten :

  - Vliegtuigreis (richtprijs appr. 150-300 euro) - pas boeken na overleg

  - Bijkomende lokale onkosten (richtprijs totaal appr. 450 euro):
       Huurauto inclusief all-risk verzekering 

       Brandstofkosten huurauto, lokale transportkosten

       Verblijf in goed verzorgde hotels of chalets, incl. ontbijt

       Entreegelden nationale parken, grotten, culturele bezoeken 

       Maaltijden 


Lees onze boekingsvoorwaarden hier

Praktische informatie

Vertrek: verschillende opties in reisdata mogelijk

Aantal deelnemers zijn beperkt tot 10-12 personen.


De reisvlucht is apart te boeken, best een vluchtroute met  maximaal 1 tussenstop.

Lufthansa, Austria, Turkish Airways. Boeking kan via connections, E-dreams, E-bookers, goedkopevliegtuigtickets.be, ....


Voor boeking vluchten eerst gezamenlijk te overleggen. Dit kunnen we doen als enkele personen zich reeds hebben ingeschreven. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk gezamenlijk te vertrekken en aan te komen.


Vóór vertrek: webinar en groepsbijeenkomst in Hasselt (Kiewit).


Indien jij dit wenst, kun je uiteraard langer in het land blijven,

Het programma kan aangepast worden i.f.v. de groep en externe omstandigheden.

Handbagage van 8 (10) kgs zou in principe voldoende moeten zijn. Een handbagage met klein rugzakje wordt over het algmeen toegelaten. Ruimbagage kost extra.

Infodag en webinar

Een of twee bestuurders uit de groep zijn nodig om met huurauto te rijden.

Een Identiteitspas is voldoende (reispas faciliteert wel de automatische grenscontrole),

ID-pas en reispas moeten minimum drie maanden geldig zijn.


Het is van essentieel belang dat je een goede mobiliteit hebt. Er wordt wel rekening gehouden met de groepssamenstelling en de individuele vaardigheden van elke deelnemer.

 

Zodra er voldoende aantal kandidaat-deelnemers zijn, wordt er een webinar georganiseerd voor praktische informatie en vragen. 

Extra infodag en vorming: ongeveer één week voor vertrek.

Grensverleggende, magische momenten wachten op jou