Lezing, de wakkere struisvogel

07-12-2021

Start om 20.00

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Ben jij er ook bij?

Grand Café Moai, Joseph Smeetslaan  301, 3630 Maasmechelen, van 20.00-22.15

Bijdrage 10 euro, te betalen aan inkom

Your information is safe with us

Een wakkere lezing met struisvogelhumor

We vertrekken vanuit de sjamanistische kenmerken van de struisvogel en hoe wij deze krachtige kwaliteiten in onszelf kunnen ontwikkelen.  De struisvogel helpt ons te herinneren om belangrijke eigenschappen in onszelf wakker te maken en verder te stimuleren tot krachtige tools. Het geheel wordt nog in een grotere context geplaatst van de huidige coronacrisis en de evolutie van het menselijke bewustzijn. Aspecten uit de lezing over de 'kaping van bewustzijn', komen hier ook deels aan bod.


De struisvogel leert ons in ons centrum en ruimte te staan waardoor we ons kunnen verbinden met hogere intuïtieve kennis en deze vervolgens praktisch te gronden in het leven van alledag. Met zijn lange nek en hoge poten reikt hij hoog in de etherische wereld, doch vliegen kan hij niet omdat hij te sterk gegrond is. Zijn romp is heel stevig, kan veel voedsel tot zich nemen en dit sterk verteren door zijn lang verteringskanaal en de stenen die hij inslikt. Symbolisch staat dit voor een grote en sterke assimilatie van nieuwe kennis voordat je eerst handelt.  De struisvogel is heel transparant in zijn gedrag waardoor er een sterke verbinding op een dieper en intuïtief niveau tot stand kan komen, Transparantie en ruimte zijn belangrijke elementen in de overgang naar de vijfde dimensie.  Zij brengen liefde en verbinding.  De struisvogel draagt nog een oeroude energie met zich mee vanuit prehistorische tijden, net als de haai, walvis, schildpad en krokodil.  Guy heeft zeer veel geleerd over het leven vanuit zijn energetische interacties met struisvogels, paarden en de natuurelementen.  Al deze aspecten werden vertaald in practische elementen (lifefullness-elementen) binnen de context van  essentie-ontwikkeling en het alledaagse leven. Het werkt sterk ondersteunend in overgangsperioden zoals nu.

  

Wat er wordt besproken


Topics

 • Bewustzijn, lichaam en energie
 • Struisvogel: weinig hersenen maar sterke intuïtieve verbinding met een collectief bewustzijnsveld
 • Energetische en sjamanistische lessen uit interacties met struisvogels
 • Van struisvogelfluisteraar naar ruimtefluisteraar
 • Vertaling van deze lessen  in de natuurelementen, lifefullness-elementen en de lifefullness-matrix
 • Kwantum-kosmisch en meerdimensionaal lichaamsbewustzijn in de praktijk
 • Artificiële matrix-hologram en natuulijke zielematrix
 • Transparantie en ruimte als vierde en vijfde lifefullness-element en belangrijke doorgangen naar  een vijfde dimensie
 • Energie verhogen en behouden
 • Bescherming tegen ongewenste invloeden
 • Positionering van ons bewustzijn binnen de huidige coronacrisis 
 • Coronacrisis binnen een grotere context
 • Natuurlijke en transhumane mens
 • Kaping of evolutie van bewustzijn
 • Leven in hogere bewustzijnsdimensies
 • Praktische tips
 

Zielematrix

 .
We naderen een belangrijk tijdsknooppunt, waarvan het belang de Aarde zelf overstijgt. Individueel en collectief is het wijs om dicht bij je zielematrix en oorspronkelijk bewustzijn te blijven en deze te versterken. 


Struisvogels waren Guy 's leermeesters. Zij hebben hem geleerd hoe subtiele energieën op te vangen en te gebruiken.  Door hun houdig en gedrag kreeg hij een perfecte weerspiegeling van zijn innerlijke focus, houding en energietoestand. Zo heeft hij tijd en ruimte leren overstijgen en vele sleutels en codes van het leven ontdekt. Op basis van zijn ervaringen met struisvogels, paarden, de natuur en het leven zelf, heeft hij een eigen visie over het ontstaan van het multi-universum, de oerknal en de zwaartekracht ontwikkeld. Al zijn ontdekkingen heeft hij gestructureerd in een lifefullness-matrix, waardoor het voor iedereen toepasbaar is en kan ingezet worden in de meest moeilijke momenten van je leven. Het is een mooi uitgetest pad naar essentie-ontwikkeling, dat kwantum-kosmisch en meerdimensionaal is. Al deze aspecten komen aan bod tijdens de lezing. Gezien de omvang van het onderwerp, zal de inhoud van de lezing verspreid worden over twee lezingen. De tweede lezing zal doorgaan in het voorjaar 2022.

 

Je kan wel afgeblokt worden van je ziel, maar je kan nooit je ziel verliezen

de wakkere burger

Spreker, Guy Wauters

Guy is bio-ingenieur, levensonderzoeker, sjamaan, energiecoach en ruimtefluisteraar. Hij is grondlegger van de lifefullness methodiek en de lifefullness-matrix.


Hij traint mensen sinds de laatste twee decennia in bewustzijnsverruiming, essentie-herkenning en energetische bescherming (astrale aikido). Hij is de auteur van het boek 'In de Kracht van de Ruimte, de lifefullness-matrix'. Dit boek wordt gepubliceerd in het voorjaar van 2022.  

Your information is safe with us