Lezing, kaping van bewustzijn

22-12-2021

Start om 19.45

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Ben jij er ook bij?

Centrum "De Weg van Aandacht",  Herenthoutseweg 21, 2222 Wiekevorst, 19.45-22.15

Bijdrage 12 euro  

Your information is safe with us

Wat bespreken we?


  • Coronacrisis: positionering binnen grotere context
  • Natuurlijke en transhumane mens
  • Bewustzijn, lichaam en energie
  • Kosmisch en meerdimensionaal lichaamsbewustzijn
  • Artificiële matrix-hologram en zielematrix
  • Energie verhogen en behouden
  • Bescherming tegen ongewenste invloeden
  • Praktische tips

Guy Wauters

publiek spreker

Bewustzijn als grondstof


De coronacrisis, de klimaatcrisis, de vluchtelingencrisis en zoveel meer…er is heel veel gaande. Maar wat is er eigenlijk écht gaande? Het is duidelijk dat we alsmaar meer onze grondwettelijke vrijheden verliezen en richting digitale dictatuur evolueren. Is de coronapas een voorbode van een sociaal creditsysteem waarbij goed gedrag beloond wordt en slecht gedrag afgestraft? Veel mensen zijn weggezakt in een maatschappelijke tunnelvisie door angst, isolatie, mentale druk en propaganda. Het lijkt de wereld op zijn kop: de échte wereld wordt aangepast aan de virtuele wereld. Velen surfen mee met het narratief vanuit een eigen agenda of sub-agenda, zonder werkelijk goed te beseffen door wie of wat we worden geleid en naar waar. Uiteindelijk zal het gaan over je bewustzijn, ieders bewustzijn. Dit wordt de belangrijkste toekomstige grondstof.


 

Natuurlijke en transhumane evolutie

Wat bezitten wij als mens dat zó belangrijk is? We gaan in op ons bewustzijn en de kosmische en meerdimensionale aspecten ervan. En hoe we deze intrinsieke menselijke eigenschappen kunnen inzetten naar een meesterschap i.p.v. slachtofferschap. Hoe we dit kunnen ontwikkelen en wat het betekent om te leven in hogere bewustzijnsdimensies. We hebben deze eigenschappen al altijd kunnen ontwikkelen maar voor vele mensen wordt het mogelijk om nu in één leven grote bewustzijnssprongen te maken. Dit zal de menselijke evolutie en de Aardse evolutie sterk bepalen. Er is een natuurlijke evolutiesprong gaande maar ook een technologische evolutiesprong naar een transhumane mens, en mogelijk andere levensvormen geïntegreerd met de mens.

 We naderen een belangrijk tijdsknooppunt, waarvan het belang de Aarde zelf overstijgt.  Individueel en collectief is het wijs om dicht bij je zielematrix te blijven en deze te versterken. Aan de artificiële matrix-hologram wordt immers hard gewerkt om je oorspronkelijk bewustzijn te overkoepelen en te kapen. Je kan wel afgeblokt worden van je ziel maar je kan nooit je ziel verliezen.

Al deze aspecten komen aan bod tijdens de lezing.

 

Je kan wel afgeblokt worden van je ziel, maar je kan nooit je ziel verliezen

Lifefullness methodiek

Guy is bio-ingenieur, levensonderzoeker, sjamaan, energiecoach en ruimtefluisteraar. Hij is grondlegger van de lifefullness methodiek en de lifefullness-matrix.


Hij traint mensen sinds de laatste twee decennia in bewustzijnsverruiming, essentie-herkenning en energetische bescherming (astrale aikido). Hij is de auteur van het boek 'In de Kracht van de Ruimte, de lifefullness-matrix'. Dit boek wordt gepubliceerd in het voorjaar van 2022.  

Your information is safe with us
arrow_drop_up arrow_drop_down