Lezing: Matrixbreuk, vrijmaken van ons bewustzijn

06-06-2024

19.45-22.15

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Beperkende matrix

Verschillende beschavingen hebben op Aarde hun sporen nagelaten, waarvan velen zijn vernietigd en anderen slechts gedeeltelijk bekend zijn. De ware geschiedenis van onze wereld omvat niet alleen de opkomst en ondergang van menselijke geavanceerde samenlevingen, maar ook de mysterieuze aanwezigheid en impact van buitenaardse beschavingen.

Doorheen de tijd valt een constante kracht achter de schermen op, die zich verborgen houdt en de gebeurtenissen op het wereldtoneel beïnvloedt. Dit fenomeen is inherent aan de dimensie waarin we ons bevinden en dit deel van het universum. Sommige mensen, aangeduid als de 'elite', spelen bewust of onbewust mee in dit spel, terwijl het grootste deel van de bevolking zich vaak onbewust en onwetend voortbeweegt als blinde volgers, slaven. We worden vastgehouden door een matrix van energieën, mentale en spirituele illusies, beperkende machtsstructuren.

De strijd op Aarde manifesteert zich niet alleen in het fysiek waarneembare, maar ook op verschillende niveaus (astrale velden) en dimensies. Deze strijd strekt zich uit ver voorbij wat we ons voorstellen als de Aarde.

Vrijkomen voorbij de matrix

De lezing vindt zijn oorsprong in deze context en onderzoekt de onzichtbare krachten die ons beïnvloeden, observeren en bedreigen.

Hoe kunnen we de eonenoude matrix doorbreken? Welke bewustzijnsstaat en poorten zijn nodig om vrij te worden? We ontrafelen antwoorden en banen ons ondertussen een weg door de beperkende matrix op en rond onze Aarde. Het gaat niet alleen om jou en mij, maar ook om de toekomst van ons mens-zijn en vele andere levensvormen.


We reizen naar piramiden, ruimtetijdsportalen, krachtplekken op Aarde (Bosnië, Roemenië, Sardinië, Irak, Antarctica…) om vervolgens kosmisch en interdimensionaal te gaan. We begrijpen meer van het concept van de demiurg, licht en donker, tijdsmatrix en tijdsbollen, lichtvoertuigen…


Open mind & spirit

Als je verlangt naar een diepere waarheid achter de schijnbaar alledaagse realiteit, kom dan meegenieten van deze lezing met een open 'mind'.


We houden immers zelf de sleutels van onze eigen gevangenis in handen.

Spreker 'Guy Wauters'

Guy Wauters is een sjamaan, energie- en natuurcoach. Vanuit zijn verbinding met dieren, waaronder struisvogels en paarden, en de natuurelementen heeft Guy een bijzondere energetische methodiek ontwikkeld genaamd Lifefullness. Met Lifefullness ervaar en herinner je op een heel praktische wijze je diepste essentie, ongeacht de omstandigheden. 


Hij leert mensen op een directe manier kwantum-kosmisch te denken, voelen en handelen. De eerste belangrijke sleutel ligt in een andere perceptie van onze bekende 'ruimte/ruimtetijd'. Hierna ontwaken er vele andere sleutels en mogelijkheden. Dit leidt tot een totaal andere vorm van spiritualiteit en toepassingen, vooral in deze tijden van grote transitie. Het overstijgt de beperkende matrix, bevrijdt ons uit een langdurige quarantaine en maakt onze oorsprong en ware geschiedenis opnieuw zichtbaar.


Guy deelt deze inzichten graag en biedt je tegelijkertijd de mogelijkheid om ze te ervaren, zowel in zijn boek 'In de Kracht van de Ruimte' als tijdens zijn lezingen, workshops en reizen.

Ben jij er ook bij?

Centrum "Pure Child vzw",  Hamerstraat, 169 te 9190 Stekene, 19.45-22.15  


Bijdrage 15 euro (ter plekke)
Reserveer je plek op onderstaande knop

Your information is safe with us