Het Levende Veld 

Moeiteloos manifesteren en leven vanuit de Oerbron

Voel je Totaal

De lifefullness-methodiek is een energetisch proces. Het gaat verder dan intentie of visualisatie. Je evolueert naar de hoogste versie van jezelf, waarbij je het AL-bewustzijn/het Leven meer toevertrouwt om door je ‘lichaam-geest-ziel’-complex te stromen. Dit vraagt in het begin wat beoefening maar de beloning voor al je inspanningen is groot. Het gaat om focus en verbinding én jezelf opladen met een zekere optimale basisenergie. Hierop kun je dan verder surfen en vertaalt zich spontaan in je gedachten, gevoelens en handelingen. Je voelt je meer aanwezig en totaal. Het onderliggende is steeds je bewustzijn en het is enkel het bewustzijn dat bewust kan worden van zichzelf.

Zodra je dit in de diepte begrijpt en ervaart, besef je dat het opladen van deze grondenergieën (de elementen) automatisch de gewenste kwaliteiten oproept. Je hoeft deze kwaliteiten dan niet specifiek te beoefenen; ze manifesteren zich vanzelf wanneer je in een bepaalde energietoestand bent. Het gaat niet om een mentale zijnstoestand of visualisatie maar een bewuste/aanwezige zijnstoestand even oproepen tot wanneer je de frequentie van het ‘Levende Veld’ voelt. Bij visualisatie is er nog een zekere afgescheidenheid tussen jou en datgene wat je visualiseert. Het Levende Veld geeft je de beste bescherming en is tegelijkertijd een helingsruimte en transformatieveld.

Wanneer je problemen hebt, betekent dit vaak dat je in een lage energietoestand bent. Herinner je in de workshop 'natuurmagie' hoe het verbinden met water (flexibiliteit) je gemakkelijker liet vallen. Door die aanwezige water-energie in jou, kun je ook gemakkelijker zaken toelaten, loslaten en minder geraakt worden, wat leidt tot gemakkelijkere communicatie en meer veerkracht, enzovoort.Verbind je met het Levende Veld en laat transformaties, inzichten, helingen en creaties spontaan ontstaan. Het lijkt alsof het allemaal voor jou wordt gedaan maar ondertussen ben je zelf helemaal aanwezig in dat creatieproces. Je bent de waarnemer en het waargenome tegelijkertijd. Met deze cursus gaan we hier verder op in.. Ook zal het ruimte-element meer ervaren worden als een 'ruimtetijds-element. Ruimte en tijd gaan in elkaar over;...portalen ontstaan.


Na het succesvol beëindigen van deze cursus, zijn er mogelijkheden tot samenwerking binnen de LF-netwerk projecten. 

Practische informatie van deze cursus wordt uitgewisseld na contactname.