NATUURMAGIE EN ENERGIE

Energetische natuurbeleving, energieverhoging en -bescherming, lifefullness

20-06-2024 - eerstvolgende reeks

Start om 13:30 
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Verder groeien in je innerlijke kracht, ruimte en vrijheid

Herinneren van je kwantum-kosmisch bewustzijn

Genieten van de magie

+ 21

jaren ervaring 

grensverleggende

workshops

top

energiecoach

#1

ruimtefluisteraar

 • Hogere energie verhoogt je focus en maakt je helderder
 • Hogere energie verhoogt je mentale kracht en veerkracht
 • Hogere energie verhoogt je levenslust en vertrouwen
 • Hogere energie brengt je tot het essentiële in je leven
 • Hoge energie schept verbondenheid en brengt je terug thuis
 • Hoog energieniveau zorgt voor een krachtige energetisch bescherming en een natuurlijke, gezonde levensmatrix
 1. Energieverlies vermindert je focus
 2. Energieverlies vermindert je immuniteit en algemeen welzijn
 3. Energieverlies creëert problemen allerlei
 4. Laag energieniveau maakt je kwetsbaar en manipuleerbaar
 5. Laag energieniveau verhoogt je angst, wantrouwen, stress
 6. Laag energieniveau ontwikkelt ongewenste energielekken en toenemende afhankelijkheid van een artificiële matrix.  

Over Guy

De begeleider in deze workshops is Guy Wauters. Guy is van vorming  bio-ingenieur en hij ontwikkelde zich sinds de jaren negentig  tot energiecoach, natuurcoach, sjamaan, ruimtefluisteraar en een bezield spreker. Struisvogels, paarden en de natuur waren zijn grote leermeesters. Zij hebben hem  met de ruimte en energieën leren werken op een praktische wijze. Hierdoor kon en kan hij veel van zijn inzichten en kwaliteiten praktisch verdiepen en uittesten, in het bijzonder de subtielere signalen vanuit een kwantum-kosmisch bewustzijnsniveau.

Dezelfde methodiek is heel effectief om te gebruiken buiten je  comfortzone en  uiterst effectief in het succesvol aangaan van persoonlijke pijnpunten en uitdagingen, conflictsituaties, bedreigingen als ook in avontuurlijke uitdagingen zoals het ijskoud-waterzwemmen. Guy werkt veel met dieren omdat zij perfecte spiegels zijn van je energetisch en astraal veld.

Lifefullness methodiek

In de beginjaren 2000 ontwikkelde Guy  een eigen energetische methodiek vanuit zijn interacties met het leven, de struisvogels, paarden en de natuurelementen. Vanuit deze persoonlijke ervaringen en zijn vorming in het Siberisch Sjamanisme, de astrale aikido en de chakrapsychologie rijpte een universele methodiek die hij ‘lifefullness’ noemde. Lifefullness is 'voluit leven' vanuit je totale wezen in verbinding met je oorspronkelijke bron. Eerder met je wezen dan met je verstand kom je in het werkelijke hier en nu. Een matrixmodel werd ontwikkeld op basis van dertien universele elementen, de LF-matrixpiramide en een eigenwijze hypothese over het bestaan en ontstaan van ruimte en tijd. 

Reeks energieworkshops 'natuurmagie'

De vijfdelige reeks workshops over natuurmagie zijn ontspannend, herbronnend en diepgaand. Wij genieten van de natuur en doen veel buitenoefeningen in het bos. De eigen natuur ervaren via spiegeling van de natuur is heel bijzonder. Je leert de oerkracht van de natuur te ontdekken.


Tevens doe je belevingsoefeningen, energie-opladende oefeningen en oefeningen uit de astrale aikido om je te beschermen tegen energetische aanvallen en ongewenste invloeden.


We doen hoofdzakelijk oefeningen buiten in de natuur en daar is een optie om één dag elders te gaan vanuit Hasselt, afhankelijk van de interesse en uitdaging voor de groep. Dit kan een donkerbeleving zijn in een mergelgrot of donkere ruimte, een coaching met struisvogels of een duik in een meertje... 

Basis naar een diepere waarheid

De workshops richten zich tot mensen die op zoek zijn naar meer energie als basis voor een verdere zoektocht naar hun diepere essentie en naar antwoorden op vele levensvragen. De omgeving en de methodieken zijn ideaal om iedereen krachtig vooruit te helpen. Je leert in je energiekracht en ruimte te staan, stevig te gronden en te focussen, los te laten en toe te laten, grenzen te overstijgen en je energieveld te verdichten. Pas als je energieniveau hoog is, kun je werkelijk in verbinding staan met jezelf; anderen  en het leven.    


Wij doen energetische opladings- en beschermingsoefeningen tegen ongewenste invloeden (deels uit de astrale aikido of psycho-energetische bescherming), ademhalingsoefeningen, natuurlijke dans en beweging. De workshops zijn gebaseerd op de Lifefullness methodiek, het Siberisch sjamanisme, de natuurelementen en de heilige geometrieën.  

Praktische informatie

De lessen gaan door in het bos van het domein Kiewit (hasselt), behalve de optie-dag waarin we een speciale beleving centraal stellen. We vertrekken dan vanuit Kiewit.
Reeks 24.3 (5 donderdagen), 13hr30-17hr30

data: 20 juni, 04 juli, 18 juli, 25 juli, 15 augustus


Reeks 24.4 (5 woensdagen), 13hr30-17hr30

data: 04 september, 18 september, 02 oktober, 09 oktober, 30 october


Als je niet aanwezig kunt zijn op een lesdag, dan kun je nog steeds wisselen met een andere corresponderende dag uit een andere lessenreeks.


Plaats van samenkomst en extra info worden een week voor de startdatum  gecommuniceerd.

Prijs: 395 euro

Standaard-benodigdheden: pen en papier, losse kledij voor binnen als ook warme kledij voor buiten (indien nodig), mogelijk laarzen of stevige schoenen voor in het bos.

Getuigenissen

"Als deelnemer aan Natuurmagie blijft mij op praktisch gebied de "ruimte- ervaring" heel sterk bij.


Door .Guys' begeleiding ervaarde ik de gecondenseerde boom plots als  een oneindige ruimte/Universum. Hierin plaatste ik onder vorm van een doos,mijn pijnlijke rug...en als bij wonder,loste die doos zich op in het oneindig Universum van de boom.. Op datzelfde moment verdween mijn rugpijn voor enkele dagen: magisch!!


Bedankt Guy voor één van de vele magische ervaringen, én te ervaren dat het leven véél meer is dan wat men doorgaans denkt.

Martin Cassiers


De workshop Natuurmagie was een heel leerrijke ervaring, vooral op het vlak van

de natuur voelen en de natuurelementen gebruiken.


Ik gebruik ze nog dagelijks.


Ik had het gevoel dat alles van de verschillende cursussen die ik ooit volgde, samenkwam in deze workshop van Guy.

Caroline Wevers

Guy stemt goed af op de groep en maakt een programma op maat. De combinatie van kennis tot je nemen en deze kennis direct ervaren in hele diverse oefeningen is enorm krachtig.

Guy is een bevlogen man met heel erg veel kennis en een passie om deze kennis over te dragen, hij doet dat met aandacht, enthousiasme en humor. Hij neemt iedere vraag van de deelnemers serieus en zoekt steeds naar manieren om deze begrijpelijk te beantwoorden. De kennis is niet te bevatten voor onze beperkte mind maar des te beter te herkennen als waarheid.

Kortom een workshop die me veel input heeft gegeven om in mijn dagdagelijkse leven toe te passen/verder te onderzoeken.

Rian van Arendonk

Getuigenissen

"Ik beleefde de ruimte zoals nog nooit tevoren: heerlijk en verwonderlijk".

.

De met humor gebrachte oefeningen gaven mij letterlijk een verruimende "ervaring".


De grenzen van mijn 'kunnen' opzoeken gaven mij heel veel zelfvertrouwen.


Een échte aanrader Guy zijn workshops".

Maria Decat

Guy zijn begeleiding bracht me dichter bij mijn kern met aandacht voor de energetische flow en een diep contact met de natuur.


De hele praktische lichaamsoefeningen hebben een direct effect op mijn ‘zijn’ in het hier en nu!


Na zoveel jaren doe ik nog steeds je oefeningen.


Johan Vanhove

Ik leerde mij beter 'gronden' wat heel belangrijk was om mijn levensenergie op de juiste manier verder te leren gebruiken. Ook het contact met de natuurelementen en vooral de 'ruimte' vanuit de lifefullness methodiek te  ervaren, zorgen voor een diepere verbondenheid met mijn innerlijke en uiterlijke wereld: heel fijn is dat. De energetische oefeningen gaven mij een boost aan energie.

Top! Dankjewel Guy


Inge Couckuyt

Getuigenissen

Ik heb Meerdaalwoud nooit zo levendig ervaren als tijdens de groepsworkshop van Guy in de zomer van 2014. Via speelse opdrachten maakte hij verschillende energieën in ons wakker: uitbundig, vloeiend, stil, verbonden, krachtig. Het begrip ruimte kreeg een extra dimensie.
Ik stond zo bijvoorbeeld hoog boven aan de rand van een holle weg. Ik keek naar de weg onder mij en zag mijn leven bijna letterlijk voorbij hollen. Ik voelde me als in een sterke stroming en vooruit gestuwd door de helling. Ik ervaarde op deze plek de jachtigheid in mijn leven en riep toen heel hard STOP. Nu, jaren later, kwam ik pas helemaal tot stilstand om opnieuw te kunnen creëren vanuit een diepe vreugde. De basis van dit proces is toen op die dag gestart, dank je wel Guy!

Peter Plusquin

'Stress en burnout' zijn maatschappelijke kwalen die steeds meer en meer mensen treffen in deze hectische tijden. De workshops die Guy aanbiedt leveren aparte handvatten op om daarmee om te gaan. Ze overstijgen de klassieke zienswijze over aanpak van stress en burnout.


De sjamanistische rituelen die Guy in de natuur in zijn workshops aanreikt, leiden effectief tot meer energie en kracht.  En dat is nu net iets wat mensen met een dreigende burnout nodig hebben. Het is een 'tool' die hen terug in hun kracht zet.


Ik mocht dit alles tijdens zijn workshops zelf ondervinden.'


Jan Everaert

 

Jan Everaet,

Preventieadviseur Psychosociale Aspecten  

         

Het benoemen, omschrijven en vooral - aan den lijve - ervaren van de Energieën, Trillingen en Krachten die ons voortdurend omringen en begeleiden, en die we zelf ook ZIJN…, heb ik sterk ervaren in Guy zijn workshops.


 

Er is een nieuwe wereld geopend, waarin ik meer dan ooit, bewust in leef en verder in evolueer. Het doet me het leven dieper en intenser beleven.


 

Ik kijk met belangstelling - en grote honger - uit naar verdere mysterieuze en mystieke belevingen in Guy’s workshops.Marcel Verschueren

Grensverleggende, magische momenten wachten op jou

Je focus, verbondenheid, veerkracht en levenslust nemen toe. Je bemerkt dat vele van je problemen samenkomen tot een beperkt aantal werkpunten. Dit geeft je een gevoel van ‘ontzorging’. Je herkent en herinnert de meerdimensionale en kosmische aspecten van jezelf, waardoor je gegronder, sterker en wijzer staat in het leven.