Teambuilding programma Lifefullness Valley

Unieke concepten

Natuurbeleving, Kiewit (optie 1)

We wandelen in het bos, spiegelen ons aan de natuur en de natuurelementen. We ontspannen, ademen en maken verdiept contact met de bomen, de dieren, de aarde, het water, de ruimte rondom ons. We laden ons op en leren de energiën uit de natuur te herkennen en te gebruiken voor onze opdrachten. De competenties om een opdracht succesvol te beëindigen zijn een weergave van de kwaliteiten die nodig zijn om de bedrijfsdoelen te realiseren, zowel individueel en als team. Elke teambuilding kan opgebouwd worden uit een zelf te bepalen dosis ‘fun’ en ‘coaching’. Dit wordt vooraf besproken en op maat gemaakt. De thema’s hebben meestal een link met wat speelt binnen het bedrijf zoals innerlijk leiderschap, communicatie, samenwerking, verbinding, stress, burn-out, innerlijk ruimtegevoel, creativiteit, energiekracht, focus…We ervaren onze eigen oerkracht, onze eigen natuur in de natuur.


Prijzen exclusief btw, 12+ pp

  45€ p.p.

-Duur: 2,5-3 uur

-Catering op aanvraag

-Prijzen kunnen afwijken voor kleinere groepen
Struise fun met struisvogels (optie 2)

Dit is een unieke teambuilding met een hoog fun-gehalte maar tevens een hoog leergehalte. Struisvogels zijn enorm plezierig als ook spannend, uitdagend en ontluikend in de omgang. Zij spiegelen je eigen gedrag en houding. Op deze manier leer je zowel individueel als team je competenties te verbreden. Onbewuste belemmerende programma’s die spelen in het team of individu worden zichtbaar in spelverband. We kunnen rond een specifiek thema of knelpunt van het team werken. Werken met deze dieren is een oefening in non-verbale communicatie, leiderschap, verbinding, focus, overgave, loslaten. Als leidraad in de opdrachten leren we de innerlijke kwaliteitenvan de natuurelementen aarde, water, vuur en lucht te ervaren en in te zetten.


De begeleiders zorgen steeds voor de nodige veiligheid. Hierbij enkele voorbeelden uit ons programma.

-Eierenraap: struisvogeleieren halen uit het nest, afgeschermd door struisvogelhanen van 2,5 meter hoog. De deelnemers kunnen de confrontatie frontaal aangaan maar ze evengoed uit de weg gaan door hun creativiteit.


-Jagerinstinct: ontdek de competenties van onze voorouders. Dit is een teamtest waarbij je struisvogels dient te passeren zonder dat ze weglopen. De gemerkte struisvogels dienen op afstand afgescheiden te worden van de groep. Deze struisvogels worden gevangen voor de sleutels die ze meedragen en die leiden naar iets kostbaars. Bedenk wel dat de struisvogels topsnelheden kunnen halen van 70 km per uur. Inzicht, gevoel, strategie en samenwerking zijn van belang.


Prijzen exclusief btw, 10+ pp

45€ p.p.

-Duur: 1.5-2 uur -Catering op aanvraag 

-Prijzen kunnen afwijken voor kleinere groepen

Bezoek struisvogelboerderij (optie 3)

Dit is een toeristenbezoek aan de boerderij met meer dan 150 broedvogels en ongeveer 3500 struisvogelkuikens per jaar. We zien de broedplaatsen, de incubatieruimten met broedmachines en de opfokruimten voor ééndagskuikens. Verschillende aspecten van de struisvogelkweek worden aangehaald, afgewisseld met wat struisvogelhumor en wat lekkers. Achtergrondinformatie van de commerciële struisvogelactiviteiten vind je op de website www.euratco.be


Prijzen exclusief btw, 15+ pp

 35€ p.p.

Praktisch

-Duur: 1.5-2.5 uur

-Catering op aanvraag

-Prijzen kunnen afwijken voor kleinere groepen

hindernissen parcours teambuilding

Challenge parcours (optie 4)

We sluiten ons aan bij één van de uitdagende activiteiten van onze collega's of bij een bestaand programma van de klant waarbij het coaching gehalte dient aangevuld te worden. Dit parcours wordt in overleg met de klant en partner besproken. Voorbeelden van partneractiviteiten zijn het hindernissen parcours, paintball, ijsbaden ...We kunnen alle belevingen benaderen met de natuurelementen vanuit de lifefullness-methodiek.


Prijzen exclusief btw, 12+ pp

45€ p.p.

Praktisch

-Duur: 2 uur

-Catering op aanvraag

-Prijzen kunnen afwijken voor kleinere groepen