Pranavoeding

18-09-2023, start (R1)

        11-12-2023, start (R2)

19.30-21.30

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Prana als energie- en voedselbron

Plaats: Nieuwe-Heidestraat 103

             Kiewit (3500 Hasselt)  - zandpadje volgen in het bos    


Keuze in één van de  reeksen (elk 3 dagen):

Reeks 1, op maandag 18 september, 25 september, 16 oktober van 19.30 tot 21.30

Reeks 2, op maandag 11 december, 18 december, 08 januari van 19.30 tot 21.30

Ervaar pure creatiekracht en vrijheid

Er zijn mensen die leven van prana, levensenergie of licht, dus zonder fysiek voedsel. Het is belangrijk om gezond voedsel tot jou te nemen. Eten is 'aarden', het verbindt je met de Aarde.  Anderzijds is het ook fijn om te ervaren dat je ook puur van de kosmische energie kunt leven, zonder of met weinig (minder) fysiek voedsel. Viertien jaren geleden had ik enkele maanden op deze manier geleefd. Het werd me geleerd door Jasmuheen uit Australië. Het gaf mij een gigantisch gelukzaligheidsgevoel en vrijheidsgevoel. Vele transformatieprocessen gebeurden spontaan. 


De vreugde van het zintuiglijk eten in samenzijn met mijn dierbaren en vrienden, bracht mij wel terug naar het fysieke voedsel maar de unieke beleving van het 'niet-fysieke' eten was me steeds bijgebleven. 


In deze workshop wens ik beiden te combineren: de (sociale) vreugde van het 'fysieke' eten als ook het creatiegevoel van het 'etherisch' eten. Op deze manier zul je minder of meer bewust fysiek voedsel benuttigen maar tevens gezonder en  (energetisch) voedsel van een hogere trilling tot jou nemen. Je normale fysieke voedsel zal tevens in trillingsgetal vehoogd worden. Je zal je blijer, gecentreerder, vitaler en vrijer voelen; kortom 'beter' :-)

Energetisch eten zonder gevaren

De reeks is een introductie maar zal je reeds goed op weg helpen naar 'energetisch' eten en dit zonder enige gevaren. Je blijft immers fysiek eten naar eigen believen maar dat wat je nog eet, zal je meer energetisch benuttigen. De methodiek is gebaseerd op de levenselementen van de lifefullness-methodiek. Na deze reeks is een vervolgreeks mogelijk maar niet noodzakelijk. Het gaat om wat je weet, te geloven én toe te passen. Zo leer je ook in je universele liefde,  beheersing en toewijding te komen.

PraktischPrijs: 145 euro voor een reeks van drie lessen.


Mee te brengen: Losse aangepaste kledij, pen en papier

Guy Wauters

Guy is lifecoach,  sjamaan, natuur- & energiecoach, ruimtefluisteraar. Hij is grondlegger van de lifefullness methodiek en de lifefullness-matrix™.


Hij traint mensen sinds de laatste twee decennia in bewustzijnsverruiming, essentie-herkenning en energetische bescherming (astrale aikido).


Hij is de auteur van het boek 'In de Kracht van de Ruimte, de lifefullness-matrix'.