Meesterschap en geluk in jezelf

14-06-2022

 19.45-22.15

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Surfen naar een staat van bewustzijn waarin je je eigen meesterschap en gelukzaligheid ontmoet, onafhankelijk van de uiterlijke omstandigheden

Plaats: Ontmoetingscentrum 'De Weg van Aandacht'

             Herenthoutseweg 21, 2222 Wiekevorst

Data: op dinsdag 14 juni, van 19.45 tot 22.15

LEZING-WORKSHOP, bijdrage voor aparte avond: 30 euro

Bij Jezelf blijven onder moeilijke omstandigheden

Dit is een lezing/workshop op het integrale niveau van je denken, voelen, handelen en zijn. Je hoofd, hart en buik worden ingezet op een holistische wijze.


Heb je van die momenten dat je het niet meer ziet zitten, geen uitzicht weet, niet in je kracht komt, teveel laat beïnvloeden door externe situaties, geen verbinding meer voelt met jezelf en anderen of dat je geen vreugde meer haalt uit het leven;...? Dit alles kun je vlugger ombuigen dan dat je misschien vermoedt. Misschien heb je nog niet aan de juiste knopjes gedraaid of hoeft er nog maar één knopje te worden ingedrukt. Die knopjes zitten in de lifefullness-matrix vervat en kunnen we allen nachecken en gebruiken.  Soms zal de energie direct opnieuw beginnen te stromen, anderen hebben nog wat meer aandacht en tijd nodig maar dan is er al een zaadje geplaatst. Je krijgt handvaten en een energetische gevoelsstructuur mee om je moeilijke werkpunten op te sporen en te verhelpen. Deze lezing/workshop geeft een goed beeld wat je kan verwachten als je deze kennis verdiept in een meer practische workshop-reeks, zoals bijvoorbeeld natuurmagie.  

Eigen beperkingen overstijgen

Juist in die moeilijke en uitdagende situaties kan jij je meesterschap sterk ontwikkelen. Je zult daarbij ervaren dat geluk een zijnstoestand is, dat los staat van uiterlijke omstandigheden. Het is dan een kwestie om die zijnstoestand te herkennen, te herinneren, te ontwikkelen en effectief te gebruiken.In de zijnstoestand van natuurlijke gelukzaligheid, ongeacht de omstandigheden, zit jij eveneens in je hoogste meesterschap. Het is je meest natuurlijke bewustzijnsstaat waarin jij je geborgen en veilig voelt. Je voelt je vrij, krachtig en gedragen want je voelt je écht bezield dan.. Laten we samen deze innerlijke reis ondernemen via de elementen die jou verder leiden naar je zielepad, het innerlijke pad dat je al weet maar om één of andere manier nog niet ten volle bewandeld. Door je eigen beperkende emoties en mentale demonen te transformeren (angst, woede, frustratie, schuldgevoel, zich onvoldoende waard voelen), help je de wereld te transformeren naar een hogere bewustzijnsdimensie.

Meerdimensionaal en kosmisch

Topics

Gronding, powerfocus, innerlijke ruimte, energieverhoging, energetische bescherming, transformatie van emoties, ontwikkeling daadkracht.

Ontwikkeling van je kwantum-kosmisch bewustzijn, integratie van je meerdimensionale aspecten in het fysieke bewustzijn, transformatie en gebruik van (toenemende) kosmische stralingen op fysiek niveau.  


Methodiek

Er worden gesproken en geoefend vanuit de lifefullness-methodiek met de natuurelementen en met een  sjamanistisch tintje. Vele aspecten en oefeningen worden energetisch benaderd. Je krijgt inzicht hoe dit alles geïntegreerd wordt binnen een energetische (holografische) gevoelsstructuur van de lifefullness-matrix. 

 

Guy Wauters

Guy is lifecoach, sjamaan, energiecoach en ruimtefluisteraar. Hij is grondlegger van de lifefullness methodiek en de lifefullness-matrix.


Hij traint mensen sinds de laatste twee decennia in bewustzijnsverruiming, essentie-herkenning en energetische bescherming (astrale aikido). Hij is de auteur van het boek 'In de Kracht van de Ruimte, de lifefullness-matrix'.

€ 30,- voor laatste avond, 14 juni

Aanmelden door te mailen

naar: info@lifefullness.be

Gelukzaligheid is het kenmerk van je hoogste en meest natuurlijke bewustzijn, dat meerdimensionaal en kosmisch is.