Naar de verborgen verbinding in de ruimte: surf mee naar je oorsprong en bestemming

Plaats: Ontmoetingscentrum 'De Weg van Aandacht'

             Herenthoutseweg 21, 2222 Wiekevorst


Datum: dinsdag 29 augustus  2023, van 19hr30 tot 22hr00

Aanmelding bij Guy Wauters, info@lifefullness.be

Heel bijzonder helingsritueel

Heb je van die momenten dat je het niet meer ziet zitten, geen uitzicht weet, niet in je kracht komt, teveel laat beïnvloeden door externe situaties, geen verbinding meer voelt met jezelf en anderen of dat je geen vreugde meer haalt uit het leven;...? Dit alles kun je vlugger ombuigen dan dat je misschien vermoedt. Misschien heb je nog niet aan de juiste knopjes gedraaid of hoeft er nog maar één knopje te worden ingedrukt. Die knopjes zitten in de lifefullness-matrix vervat en kunnen we allen nachecken en gebruiken.  


Met dit bijzonder lifefullness-ritueel reizen we energetisch doorheen het bewustzijnsspiraal van de  lifefullness-matrix en raak je de diepte aan van je hoogste bewustzijn. Het zijn niet alleen de woorden, zangen en bewegingen van het ritueel die er toedoen.  Er wordt ook een bewustzijnsportaal gecreëerd binnen het bewustzijnsveld van de groep waardoor je gemakkelijker naar een dieper bewustzijnsniveau kunt afdalen.  


Dit ritueel werkt lang door en er worden zaadjes geplant voor het ontwaken, activeren en stimuleren van diepere bewustzijnslagen, ook op cellulair niveau en DNA-niveau. Je voelt een hogere kracht, sterkere verbinding, meer ruimte, intensere liefde. 


Je krijgt handvaten en een energetische gevoelsstructuur mee om verder aan je (moeilijke) werkpunten efficiënt te werken.  Dit ritueel geeft je een goed beeld van wat je kan verwachten als je deze kennis en ervaring verder ervaart in  de practische workshops van natuurmagie en lifefullness-matrix. .   

Eigen beperkingen overstijgen

In dit ritueel ervaar je welke elementen van belang zijn om dicht bij jezelf te blijven onder moeilijke omstandigheden en welke elementen belangrijk zijn om jezelf te kunnen overstijgen.


Die zelf-overstijging zou je dan kunnen inzetten in het ontwikkelen van meer kracht, meer zelfvertrouwen, meer creatie, meer (zelf)realisatie. Het leidt je naar meesterschap en gelukzaligheid, en dit onafhankelijk van uiterlijke omstandigheden.


Het is een kwestie om die zijnstoestand te herkennen, te herinneren, te ontwikkelen en effectief te gebruiken. Dit ritueel zal je helpen in het herinneren van je diepe krachten. Daarom is dit een heel bijzonder sjamanistisch ritueel waarbij er veel kennis doorstroomt, tot vele tijd later.


De 13 lifefullness-elementen (levenselementen) leiden jou  naar je zielepad, waarbij je je eigen beperkende emoties en mentale demonen  transformeert (angst, woede, frustratie, schuldgevoel, zich onvoldoende waarde geven) en  helpt de wereld te transformeren naar een hogere bewustzijnsdimensie.


In dit sjamanistisch ritueel ervaar je een kwantum-kosmisch bewustzijn, Dit zal je gemakkelijker herinneren wie je werkelijk bent. Het is een voorproefje op de lifefullness workshops, waarbij we zulke  energieën creëren en verankeren in een energetische (holografische) gevoelsstructuur (lifefullness-matrix™). 


Kom terug thuis en geniet


PractischVoor dit ritueel is het offer slechts 20 euro.

Het ritueel gaat door bij minimaal 10 personen


Mee te brengen: pen en papier om je ervaringen en indrukken op te schrijven na het ritueel, losse aangepaste kledij, zowel voor binnen als buiten.

Testimonial

Het getoonde pad in het ritueel is precies de weg wat ik spiritueel wil realiseren

"Ik vond dit ritueel echt een fantastische reis om te beleven, vooral omdat je het zo goed begeleidde. Ik merk dat het nog steeds in de diepte bij mij goed aan het doorwerken is. Als je dit ritueel nog eens organiseert in groep, dan wil ik zeker nog eens deelnemen. Deze weg is precies wat ik ook voor mezelf helemaal wil realiseren. Ik merk ook dat sinds dan de weerstanden in mijn systeem eindelijk tot rust beginnen te komen, waardoor het Licht van mijn Ziel beter door me heen kan stromen. Het zit allemaal nog niet helemaal juist, maar ik voel het wel in die richting evolueren".

Hilde Janssen

Testimonial

Ik voelde me opnieuw geboren worden

Ik wil nog effen terugkomen op de workshop meesterschap en geluk in jezelf. 

Bedankt voor de fijne avond en de wonderlijke begeleiding tijdens het sjamanistisch ritueel, het lifefullness-ritueel.

Dit heeft weer veel bijgebracht, losgemaakt en nieuwe poorten voor mij geopend.

Toen we op onze rug op de grond lagen in het 13e element wou ik het liefst niet meer opstaan. Ik voelde vreugde, liefde en precies een gevoel van opnieuw geboren te worden. Dit zet aan om verder te oefenen en dieper te gaan.

Nogmaals dank en tot binnenkort.

Groetjes Chris 🥰🥰🥰🙏🙏🙏

Chris Vanleene

Guy Wauters

Guy is lifecoach,  sjamaan, natuur- & energiecoach, ruimtefluisteraar. Hij is grondlegger van de lifefullness methodiek en de lifefullness-matrix™.


Hij traint mensen sinds de laatste twee decennia in bewustzijnsverruiming, essentie-herkenning en energetische bescherming (astrale aikido).


Hij is de auteur van het boek 'In de Kracht van de Ruimte, de lifefullness-matrix'.