Workshop LIFEFULLNESS-MATRIX, reeks 1.2

10 lesdagen, 45 uren

02-10-2022

 13.30-17.30

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Onmoet je eigen meesterschap en gelukzaligheid, onafhankelijk van de uiterlijke omstandigheden

Deze lessenreeks is een vervolg op de 'natuurmagie' om de andere zes levenselementen dieper te ervaren en te verankeren als onderdeel van je natuurlijke en hoogste bewustzijn, waarna je alle 13 elementen integreert binnen een holistische energie- en lichaamsmatrix (de lifefullness-matrix™).


Om deze lessenreeks te kunnen volgen, dien je eerst de 'natuurmagie' te volgen.  De ervaringen met de natuurelementen in de natuur en enkele energetische oefeningen daarin, vormen een essentiële basis voor deze cursus. 

Dicht bij jezelf blijven onder moeilijke omstandigheden

Heb je van die momenten dat je het niet meer ziet zitten, geen uitzicht weet, niet in je kracht komt, teveel laat beïnvloeden door externe situaties, geen verbinding meer voelt met jezelf en anderen of dat je geen vreugde meer haalt uit het leven;...?


Dit alles kun je vlugger ombuigen dan dat je misschien vermoedt. Misschien heb je nog niet aan de juiste knopjes gedraaid of hoeft er nog maar één knopje te worden ingedrukt. Die knopjes zitten in de lifefullness-matrix vervat en kunnen we allen nachecken en gebruiken.  Soms zal de energie direct opnieuw beginnen te stromen, anderen hebben nog wat meer aandacht en tijd nodig maar dan is er al een zaadje geplaatst.


Je krijgt handvaten en een energetische gevoelsstructuur mee om je moeilijke werkpunten op te sporen en te verhelpen.

Eigen beperkingen overstijgen

UItgerekend in de moeilijke en uitdagende situaties kan jij je meesterschap sterk ontwikkelen. Je zult daarbij ervaren dat geluk een zijnstoestand is, dat los staat van uiterlijke omstandigheden. Het is dan een kwestie om die zijnstoestand te herkennen, te herinneren, te ontwikkelen en effectief te gebruiken.


In de zijnstoestand van natuurlijke gelukzaligheid, ongeacht de omstandigheden, zit jij eveneens in je hoogste meesterschap. Het is je meest natuurlijke bewustzijnsstaat waarin jij je geborgen en veilig voelt. Je voelt je vrij, krachtig en gedragen want je voelt je écht bezield dan.

Laten we samen deze innerlijke reis ondernemen via de lifefullness-elementen die jou verder leiden naar je zielepad:  Het is vooreerst een innerlijk pad, dat je al weet maar om één of andere manier nog niet ten volle bewandeld.


Door je eigen beperkende emoties en mentale demonen te transformeren (angst, woede, frustratie, schuldgevoel, zich onvoldoende waard voelen), help je de wereld te transformeren naar een hogere bewustzijnsdimensie.

Meerdimensionaal en kosmisch

Topics

Gronding, powerfocus, innerlijke ruimte, energieverhoging, energetische bescherming, transformatie van emoties, ontwikkeling daadkracht.


De dertien lifefullness-elementen (levenselementen), gebruik van heilige geometriën, zwarte microgaten, diepruimte, kwantumruimte.


Gebruik van holografische matrices voor energieverhoging, transformatie bescherming, superpositionering.


Toepassingen van meerdimensionale ademhalingen en co-creatie van een nieuwe wereld.

Ontwikkeling van je kwantum-kosmische bewustzijn, integratie van je meerdimensionale aspecten in het fysieke bewustzijn, ondersteuning van transformatieprocessen op cellulair niveau en DNA-niveau.  

Creeër je eigen holografische lichaamsmatrix vanuit een kwantum-kosmisch bewustzijnsniveau

Methodiek

Er wordt gesproken en geoefend vanuit de lifefullness-methodiek met de levenselementen en de natuurelementen.  Het Siberisch sjamanisme, astrale aikido (astrale energieverhoging en -bescherming), natuurbeleving, donkerbeleving in grot, energetische spiegeling met struisvogels, sjamanistische rituelen en meditaties... worden allen geïntegreerd. op een krachtige en praktische wijze.  


Vele aspecten en oefeningen worden energetisch benaderd. Je krijgt inzicht hoe dit alles geïntegreerd wordt binnen een energetische (holografische) gevoelsstructuur van de lifefullness-matrix™. Bij goede beoefening van de matrix, lost het geheel zich op in een natuurlijke houding.


Wat je leert, is niet alleen wat je hoort en ziet maar óók wat je energetisch (onbewust) absorbeert vanuit het kwantumveld. Dit Veld wordt transparanter en toegankelijker gemaakt voor de groep bij specifieke kennisoverdracht, oefeningen en rituelen. 

Praktisch

Data: 10 zondagen van 13hr30-17hr30/18hr00 in regio Hasselt of elders (adres wordt bij elke les gecommuniceerd), zowel binnen als buiten in de natuur. Uren kunnen bij een speciale buitenbeleving verschuiven.

02 oktober, 16 oktober, 30 october, 20 november, 11 december,

15 januari, 05 februari, 05 maart, 26 maart, 16 april


Als je niet aanwezig kunt zijn op een lesdag, dan kun je nog steeds wisselen met een andere corresponderende dag uit een andere lessenreeks.Prijs: 785 euro voor de 10 lessen

Bij betaling van volledige som (alle 10 lessen) is er een éénmalige korting van 40 euro indien betaling vóór 3 september 23.59 hrs gebeurt. Vink dan bij betaling het vakje van 'korting' aan en gebruik de code: 03sept2


Er is een mogelijkheid om in twee delen te betalen, mits kleine meerkost: eerste deel (410 euro) voor aanvang van les 1 en tweede deel (410 euro) voor aanvang van les 6. Tik in dit geval bij betaling: 'op factuur betalen'. Dan wordt de som door mij aangepast en verder administratief opgevolgd.


Standaard-benodigdheden: pen en papier, losse kledij voor binnen als ook aangepaste kledij voor buiten. Dit wordt telkens op voorhand gecommuniceerd bij elke lesdag.

Boek

In deze workshop wordt de inhoud van het boek 'In de Kracht van de Ruimte' praktisch benaderd, uitgelegd en beoefend. 


Te koop aan workshop-prijs van 25€, met signering.

Gelukzaligheid is het kenmerk van je hoogste en meest natuurlijke bewustzijn, dat meerdimensionaal en kosmisch is.

Guy Wauters

Guy is lifecoach, sjamaan, natuurcoach, energiecoach en ruimtefluisteraar. Hij is grondlegger van de lifefullness methodiek en de lifefullness-matrix™.


Hij traint mensen sinds de laatste twee decennia in bewustzijnsverruiming, essentie-herkenning en energetische bescherming (astrale aikido).

Auteur van het boek 'In de Kracht van de Ruimte, de lifefullness-matrix™'.