Lezing

Herstellende terahertz-frequenties

29-04-2023 

zaterdag

Start om 14:30 (tot 16:30 +)
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Kwantumtechnologie voor iedereen

Boeiende lezing in Wiekevorst bij Reine


Zaterdag 29 april van 14hr30 tot 16hr30

door Tjeu Teuwen en Guy Wauters  


Toegang voor slechts 5 Euro, ter plekke

                                      

Terahertz frequenties, de trilling van gezonde cellen

Ben jij er ook bij?

Centrum "De Weg van Aandacht",  Herenthoutseweg 21 - 2222 Wiekevorst

Bijdrage 5 euro  

Your information is safe with us

 Ons lichaam is uitgerust met een uiterst efficiënt zelfhelend systeem maar wat indien jij op een eenvoudige manier dit systeem nog efficiënter kan maken zodat veel van jouw problemen en ongemakken, ontstekingen, chronische ziekten, pijnen, blokkades, spataderen, huidproblemen…… in een minimum van tijd verminderen en zelfs kunnen verdwijnen?!


Met de iTeracare heb je een krachtige tool in handen om jouw eigen gezondheid terug in eigen handen te nemen. iTeracare schept de ideale omgeving om het ‘zelfhelende vermogen’ van ons lichaam efficiënt te boosten. Cellen komen in hun kracht, slapende cellen worden weer actief en abnormale cellen worden geëlimineerd. Dit gebeurt door het combineren van drie innovatieve technologieën: teraherz, scalaire golven en optische kwarts.

Gedurende deze voordracht krijg je een inzicht in het zelfhelend vermogen van jouw lichaam en hoe de iTeracare kan ingezet worden om kwalen en ziekten uit jouw lichaam te bannen.

Eerder waren de terahertz- toestellen enorm groot en duur vanwege de complexe technologie. Door de revolutionaire vooruitgang zijn deze toestellen nu veel kleiner, goedkoper en gebruiksvriendelijker geworden, zowel voor professioneel als voor persoonlijk gebruik.


Versterk de link tussen technologie en bewustzijn

Tjeu bespreekt de technologie, toepassingen en gunstige resultaten van Iteracare.


Guy verbindt de toepassing van deze technologie met het potentieel en de interactie van ons eigen bewustzijn op kwantumniveau vanuit de lifefullness-methodiek.

Iteracare terahertz toestel

Terahertz resoneert met dezelfde frequentie als normale menselijke cellen en genereert miljoenen trillingen per seconde, waardoor gezonde en slapende cellen worden geactiveerd, terwijl ongezonde cellen en vrije radicalen worden geëlimineerd.