Piramides als oeroude Energiegenerators,

lezing met Dr. Sam Osmanagich

25-03-2024

19.00

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Ontdek de mysteries van de piramiden, zowel in hun fysieke grootsheid als in hun energetische kracht binnenin ons.

Onthullingen en raadsels van de piramiden

Dr. Sam Osmanagich komt naar België (Hasselt en Oostkamp) voor een boeiende lezing over piramides.


Hij is op tour door Europa en promoot tevens zijn twee nieuwste boeken:

     - Mijn Verhaal: Geheimen van de Energie, ontdekt bij de Bosnische Piramide

     - Mijn Communicatie met Kunstmatige Intelligentie


Bosnian pyramids

Ontdekker van de Bosnische piramiden

Dr. Sam Osmanagich is een wetenschapper, onderzoeker van megalithische en piramidale sites, internationaal geprezen auteur en zakenman. Hij is een in Bosnië geboren Amerikaans staatsburger die woont en werkt in Houston (VS) en Sarajevo (Bosnië en Herzegovina). Dr. Sam heeft een doctoraat (Ph.D.) in Historische Sociologie.


Hij heeft de Bosnische Vallei van de Piramides ontdekt, bestaande uit ten minste vijf kolossale piramidestructuren en een uitgebreid netwerk van prehistorische ondergrondse tunnels nabij de stad Visoko in het centrum van Bosnië en Herzegovina.

Sinds 2005 leidt hij de archeologische opgravingen en het wetenschappelijk onderzoek in de Bosnische Vallei van de Piramides. 


Dr. Sam is de auteur van 20 boeken over piramides over de hele wereld en oude beschavingen, vertaald in 17 talen.


Mededeling van Dr Sam

Video message from Dr. Sam regarding the lecture


Ontgrendel je potentieel

In het voorprogramma zal Guy Wauters een beknopte lezing geven over de mysteries van ons ruimtebewustzijn, met bijzondere nadruk op de diepgaande impact van de heilige geometrie van piramidestructuren op ons bewustzijn, ons gedrag en creatievermogen. In een wereld waar vormbewustzijn domineert, blijft ruimtebewustzijn vaak onbenut. 


Guy belicht kort, maar krachtig, de cruciale rol van ruimtebewustzijn en de lifefullness-piramidematrix als holografisch zielslichaam in het ontsluiten van ons volledige potentieel. Verken de toepassing van piramide-complexen als een transformerende kracht die leidt tot een dieper begrip en maximale benutting van jouw levenskracht. Meer info op deze link en in zijn boek 'In de Kracht van de Ruimte'. Bij inschrijving voor deze lezing ontvangt u een exclusieve korting op de aankoop van dit boek (upsell na het bestellen van uw lezingsticket).


Guy zal ook zijn 'Fundamentum Spiritus'-project toelichten. In dit project worden op 12 (/13∞) krachtplekken wereldwijd (energetische) piramidale matrixstructuren geplaatst. Deze structuren sluiten aan op de fysieke piramiden, het energetisch grid van de 'oorspronkelijke' Aarde en het meerdimensionaal-kosmische bewustzijn. Dit krachtenveld zal de evolutieprocessen naar een hoger lichaamsbewustzijn, zowel fysiek als energetisch, ondersteunen.

Ontdek de piramidekrachten: fysiek en energetisch.

Datum: 25 maart 2024, maandag, in Hasselt

               Open voor verzameling vanaf 18.00 (inschrijvingen 18.00 - 19.00)

              Start programma 19.00 (napraten in de foyer tot 23.00 mogelijk)

           


Inkom:  22 euro, inschrijving via bovenstaande of onderstaande inschrijvingslinks


Programma: 19.00-19.30 voorprogramma (in het Nederlands)

                       Energetische piramidematrix en reizen, Guy Wauters

                       19.30-22.30  lezing (in het Engels)

                        Piramides als energiemachines,  Dr. Sam Osmanagich

                      met een pauze tussendoor


Op deze avond bestaat de gelegenheid om exemplaren van de boeken van Dr. Sam Osmanagich aan te kopen en persoonlijk te laten signeren. Bovendien zullen er tunnelwater en rotsfragmenten aanwezig zijn, waardoor aanwezigen deze op hun eigen manier kunnen ervaren.

Locatie van de lezing in Hasselt

Locatie:  Louis Verhaegen aula (beperkt tot 390 personen)

                Universiteit Hasselt - de Oude Gevangenis

                Martelarenlaan 42, B-3500 Hasselt


Routeplan: Aan de kleine ring van Hasselt

Parking: Diverse parkings in de buurt

Andere locaties

Dr. Sam Osmanagich zal ook een lezing geven op een andere locatie in België, Ingelmunster. Dit zal doorgaan op zondag 24 maart om 19u. Voor info en aanmeldingen hiervoor: Chris Beyaert, shivacenter.chris@gmail.com


Locaties in Nederland: Bolsward (19 maart - www.apollanja.nl), Beetsterzwaag (22 maart - www.lezingsemir.nl), Schipluiden (23 maart - www.ophodenpijl.nl)

Unlocking Pyramid Secrets

Podcast 'Unlocking Pyramid Secrets' met archeoloog Dr. Sam Osmanagich (ontdekker Bosnische piramiden) en Ir. Guy Wauters (ontwikkelaar/sjamaan van de energetische Lifefullness-piramidematrix).


Terug naar onze ware geschiedenis en ons wérkelijk potentieel.

 

Ravne 2

Zijn werk en wetenschappelijke veldexperimenten met betrekking tot de Bosnische Piramides hebben geleid tot een nieuwe definitie van piramides: het zijn geen graven voor koningen, maar eerder energiemachines (gigantische generatoren) die worden gebruikt voor kosmische communicatie, zelfgenezing, verbetering van de moleculaire structuur van water en voedsel, heling van het auraveld, balanceren van chakra's, ontwikkeling van spirituele zintuigen, enzovoort.


Dr Sam heeft het prachtige energiepark 'Ravne 2' in Visoko gecreëerd.