Het Helende Veld

Moeiteloos manifesteren en leven vanuit de Oerbron

Start 12 september 2024, 14.00-16.30

7 lessen van 2,5hrs, 1x per maand

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
    • Natuurmagie: energetisch surfen op de kernenergieën van het leven zelf, door middel van de natuurelementen.

    • Lifefullness: verfijnen van de natuurelementen tot de 13 levenselementen (Lifefullness-elementen), vanuit een holografische Levensmatrix.

    • Het Helende Veld: Integreren van Natuurmagie en Lifefullness tot een natuurlijk geheel van zelfoverstijgende vibraties, binnen een intelligent en creatief, helend Universeel Veld.

Spontane transformaties

Wanneer je problemen hebt, betekent dit vaak dat je in een lage energietoestand bent. Herinner je in de workshop 'natuurmagie' hoe het verbinden met water (flexibiliteit) je gemakkelijker liet vallen. Door die aanwezige water-energie in jou, kun je ook gemakkelijker allerlei zaken toelaten, loslaten en minder geraakt worden,. Dit leidt tot gemakkelijkere communicatie en meer veerkracht, enzovoort.


Verbind je met het Levende Helende Veld en transformaties, inzichten, helingen en creaties ontstaan spontaan. Het lijkt alsof het allemaal voor jou wordt gedaan maar ondertussen ben je zelf helemaal aanwezig in dat creatieproces. Je bent de waarnemer en het waargenome tegelijkertijd. Met deze cursus gaan we hier verder op in.. Ook zal het ruimte-element meer ervaren worden als een 'ruimtetijds-element. Ruimte en tijd gaan in elkaar over;...portalen ontstaan. .

Voel je Totaal

De lifefullness-methodiek is een energetisch proces. Het gaat verder dan intentie, visualisatie en meditatie. Je evolueert naar de hoogste versie van jezelf, waarbij je het AL-bewustzijn/het Leven meer toevertrouwt om door je ‘lichaam-geest-ziel’-complex te stromen.

 

Dit vraagt in het begin oefening maar de beloning voor al je inspanningen is groot. Het gaat om focus en verbinding én jezelf opladen met een zekere optimale basisenergie. vanuit een alert waakbewustzijn. Op deze energie kun je dan verder surfen en vertaalt zich automatisch verder  in je gedachten, gevoelens en handelingen. Je voelt je meer aanwezig en totaal.

Bewuste Aanwezigheid

Als je Natuurmagie in de diepte begrijpt, besef je dat het energetich opladen van de natuurelementen  automatisch de gewenste kwaliteiten oproept. Je hoeft deze kwaliteiten dan niet specifiek aan te leren of te beoefenen; kwaliteiten manifesteren zich vanzelf wanneer je in een bepaalde energietoestand bent.


Het gaat niet om een mentale zijnstoestand of visualisatie maar een bewuste/aanwezige zijnstoestand. Bij visualisatie is er nog een zekere afgescheidenheid tussen jou en datgene wat je visualiseert. Het Helende Veld geeft je de beste bescherming en is tegelijkertijd een helingsruimte en transformatieveld.

Zelfoverstijgend Veld

Het onderliggende is steeds je bewustzijn, en alleen het bewustzijn kan van zichzelf bewust worden. In principe hoef je niet naar iets 'anders' te evolueren, want in de diepte ben je het al: je hoeft alleen maar meer van je diepere Zelf toe te laten. Dit is een voortdurend proces; de optimale condities om dit proces toe te laten en te versterken, worden in deze opleiding opgebouwd.


Het is nu een kwestie om de hogere levensenergie meer en spontaan doorheen jou te laten stromen. Deze continue levensstroom geeft je inzicht, energie en heling. Trauma's, ladingen en zelfs beperkingen behoren eenmaal niet tot je kernwezen. In de 5D+ wereld worden emoties frequent  vervangen door ruimtelijke gewaarwordingen.


In het Levende Veld worden alles geïntegreerd tot een 'aanwezigheid', een 'gewaarzijn' binnen een zelfoverstijgend Veld.

Practisch

In totaal zijn er zeven lessen van 2,5hrs

totale prijs incl btw 492,-€


Data-reeks op donderdagen

 12 sept 2024 , 10 okt, 07 nov, 05 dec,

09 jan 2025, 06 feb, 06 maart