Donkerbeleving in mergelgrot, Riemst

25-02-2024 - eerstvolgende

Samenkomst om 13:30, 

       einde om 18.00

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

DONKERBELEVING

We lossen ons op in de totale donkerte van een grot. Tegelijkertijd verdwijnen belemmerende gedachten, storende emoties en constructies. We ontdekken onze innerlijke stilte, ruimte en kracht. We doen bij daglicht enkele energetische oefeningen,  waarna we in de donkerte afdalen. In de grot staan, zitten en liggen we.  We doen  ademhalingsoefeningen en er is ruimte voor stilte, rust, muziek, begeleidende meditaties, dans. 


Het is een intense herbronning in onze essentie. Het geeft ons rust en stabiliteit. We komen in de baarmoeder van de grot terug dichter bij onszelf. In de ware donkerte is er geen dualiteit meer, geen vorm, alles is gelijk.

Praktische informatie

Er zijn verschillende data waaruit je kan kiezen, telkens van 13.30 tot 18.00.

-25 februari 2024, zondag

-23 juni  2024, zondag


Gelieve je in te schrijven via één van de bovenstaande links die overeenkomt met jouw keuzedatum.


Plaats van samenkomst en extra informatie worden  gecommuniceerd na inschrijving, ongeveer een week voor de start van de workshop.


Prijs: 55 euro

Prijs: 35 euro, als je deze workshop wenst opnieuw te herbeleven na een vroegere deelname. Gebruik in dit geval de volgende code bij betaling: TERUG


Standaard-benodigdheden: pen en papier, losse kledij (lange broek), ook warme trui, deken, ligmatras (isolatie koude ondergrond) en zitkussentje of stoeltje, zaklamp kan, drank en lichte voeding. Pen en papier om inzichten ....te noteren (ook in het donker).

De grot heeft een temperatuur van 13-14 °C.


De grot is gemakkelijk toegangelijk voor iedereen, horizontaal en plafond meestal op ongeveer 3 m hoogte.

Grensverleggende ervaring in een grot