Lezing: de magie van ruimtetijd, portalen en piramiden

26-03-2024

19.30-22.15

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Ben je nieuwsgierig naar de magie van Ruimte en Tijd, hun interacties met piramidale krachten en hun impact op het (collectieve) bewustzijn?

Ruimtebewustzijn: missing key

Wat je kunt verwachten in deze  lezing

 • Belang van Ruimtebewustzijn in de Evolutie en Overleving van de Mens
  Onze perceptie wordt hoofdzakelijk gevormd door ons vormbewustzijn, aangezien we primair zintuiglijk waarnemen vanuit een 3D-bewustzijn en ons identificeren met de fysieke wereld en haar verschijningsvormen. Echter, in essentie zijn we meerdimensionaal en kosmisch. Voor de evolutie naar het hogere bewustzijn van een 5D+-wereld is de ontwikkeling van ons ruimtebewustzijn cruciaal. Dit geldt niet alleen voor onze individuele ontwikkeling, maar ook voor de evolutie van ons collectieve bewustzijn, wat aanzienlijke invloed zal hebben op het voortbestaan van de mens als soort. Het ruimtebewustzijn vormt de 'missing key' voor een diepgaande exploratie van ons wezen en ons hoger potentieel.

 •  Lifefullness Methodiek
  Met de Lifefullness-methodiek wordt het onbekende terrein van ruimtebewustzijn (eigenlijk ruimtetijds-bewustzijn) verkend en geactiveerd. Lifefullness streeft ernaar je volledig te laten leven vanuit je diepste essentie en doordringt de wereld van kwantumvelden, kosmische velden, celgeheugen en ons DNA. Hierdoor worden onze levensenergie en hogere subtiele krachten versterkt.

 •  Natuurelementen en Lifefullness Elementen
  We beginnen met het basisniveau van ons natuurlijk bewustzijn dat zich manifesteert in de 5 natuurelementen en verder ontvouwt in de 13 levenselementen. Onvoldoende ontwikkeling van de elementen ruimtetijd (vijfde levenselement) en transparantie (vierde levenselement) kan jouw leven bemoeilijken als gevolg van de huidige trend in externe ontwikkelingen, zowel in de fysieke als in de astrale wereld. Doordat de werelden en dimensies transparanter worden, ben je meer beïnvloedbaar als je niet stevig verankerd blijft in je essentie.

Piramiden & portalen

 • Oorsprong en Betekenis van Piramiden
  Verdiep je in de eeuwenoude mysteries rond de constructie en symboliek van piramiden, ontdek hun rol in oude beschavingen en ontrafel de diepere betekenis achter hun geometrische perfectie.

 • Opbouw van Innerlijke Piramiden als Fijnstoffelijk Lichaam
  Leer over de mystieke reis naar binnen en ontdek hoe je innerlijke piramiden kunt bouwen om groei en spirituele ontwikkeling te bevorderen.

 •  Ontwikkeling van Het Derde Oog, Vijfde Hartskamer en Levenspoort
  Verken de kracht van ons besturingssysteem om sterker in het leven te staan en gebruik te maken van onze verborgen vermogens, voorbij de bewustzijnsfilter van de controlerende matrix.

 • Gebruik van Ruimtetijds-Portalen
  Word zelf een portaal om te reizen via ruimtetijds-portalen.
piramide

Collectief veld, evolutie, energetische bescherming

 • Cruciale rol van ruimtetijdsbewustzijn in combinatie met heilige geometrie
  In de huidige wereld van dominant vormbewustzijn, blijft het ruimte(tijds)bewustzijn onderbenut. Ontdek het grote belang van dit ruimtebewustzijn en de lifefullness-piramidematrix in het ontsluiten van ons volledige potentieel en de maximale benutting van je levenskracht en creatievermogen.

 •  Opbouw Collectief Achterveld
  Om de frequentie op onze aarde te verhogen, moet het onderliggende bewustzijn van de mens in trilling stijgen. Leer hoe we dit gezamenlijk kunnen bereiken vanuit Lifefullness.

 •  Belang voor de Evolutie van de Mensheid
  Ontdek de impact van je bewustzijn op het collectieve veld in deze cruciale tijden en hoe je jezelf kunt leiden naar een hoger bewustzijn en een betere energetische bescherming.

Projecten

 • Toelichting tot het project 'Fundamentum Spiritus'    
  In dit project worden op 12 (/13∞)  krachtplekken wereldwijd (energetische) piramidale matrixstructuren neergezet. Deze structuren sluiten aan op de fysieke piramiden, het energetisch grid van de 'oorspronkelijke' Aarde en het meerdimensionaal-kosmische bewustzijn. Dit krachtenveld zal de evolutieprocessen naar een hoger lichaamsbewustzijn, zowel fysiek als energetisch, ondersteunen.    

 • Piramiden: een brug tussen verschillende werelden en dimensies  

Spreker 'Guy Wauters'

Guy Wauters is een sjamaan, energie- en natuurcoach. Vanuit zijn verbinding met dieren, waaronder struisvogels en paarden, en de natuurelementen heeft Guy een bijzondere energetische methodiek ontwikkeld genaamd Lifefullness. Met Lifefullness ervaar en herinner je op een heel praktische wijze je diepste essentie, ongeacht de omstandigheden. 


Hij leert mensen op een directe manier kwantum-kosmisch te denken, voelen en handelen. De eerste belangrijke sleutel ligt in een andere perceptie van onze bekende 'ruimte/ruimtetijd'. Hierna ontwaken er vele andere sleutels en mogelijkheden. Dit leidt tot een totaal andere vorm van spiritualiteit en toepassingen, vooral in deze tijden van grote transitie. Het overstijgt de beperkende matrix, bevrijdt ons uit een langdurige quarantaine en maakt onze oorsprong en ware geschiedenis opnieuw zichtbaar.


Guy deelt deze inzichten graag en biedt je tegelijkertijd de mogelijkheid om ze te ervaren, zowel in zijn boek 'In de Kracht van de Ruimte' als tijdens zijn lezingen, workshops en reizen.

Ben jij er ook bij?

Adres: Loods Santé, Nevelestraat 7, Hansbeke (9850)

Lezing van 19.30-22.15

Vrije bijdrage ter plekke 

Reserveer je plek hieronder

of stuur een mail naar Amelie van Loods Santé, gezondmetvis@icloud.com, tel  0472 28 00 83

Your information is safe with us