Boeklancering 'In de Kracht van de Ruimte'

30-08-2022

Ontvangst 19:00

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Lezing en boeklancering

Op dinsdagavond 30 augustus a.s. organiseert het 'Coach Café Leuven' mijn boekvoorstelling op het prachtige domein de ‘Heerlijckyt van Elsmeren’.

Inschrijving met boek


Ticket van dit extra lange Coach Café incl. welkomsdrank en een persoonlijk gesigneerd exemplaar van het boek 'In de Kracht van de Ruimte, de Lifefullness-matrix'

Inschrijving zonder boek

Geniet van de lezing en het entourage. Op de avond zelf of later is er nog gelegenheid tot de aankoop van het boek, weliswaar niet meer aan de lanceringsprijs van 25 euro.

Enkele testimonials van het boek

Guy  verstaat de kunst om op een

doorleefde manier theorie met praktijk en spiritualiteit met wetenschap te verbinden, op een aangename en goed begrijpbare wijze.  Al lezend gebeurde er op spontane wijze al heel veel met mij.

Dit boek is een échte aanrader.

Hilde Janssen

Als je bij Guy in de buurt komt, voel je als het ware de kracht van zijn innerlijke ruimte. En nu is er dit boek, een topboek. Praktisch en filosofisch, doordacht en toegankelijk, energiek en verstillend, inspirerend en bekrachtigend.


Peter Plusquin

Vele jaren lang heeft Guy  samen met zijn struisvogels gesnuffeld in de existentiële diepten van zijn en jouw leven. Chapeau en een diepe buiging voor mijn collega, een aanhoudende zoeker naar waarheid en vrijheid. Moge zijn indrukwekkend exploot velen inspireren!

Peter Vereecke

‘Heel mooi om te zien hoe Guy de jarenlange ervaringen uit de praktijk van natuur- en veldwerk in verschillende culturen en periodes heeft kunnen vormgeven in zijn boek. Zijn krachtige natuurgerelateerde aanpak is een prachtig kompas voor volwassenen

en kinderen. 


Inge Couckuyt

Ik merkte op dat ik bij het lezen van delen uit het boek nadien mijn innerlijke centrum meer ging voelen, en tegelijkertijd die onmetelijke ruimte, en dat gaf me een gevoel van

innerlijke kracht, vrijheid en vreugde. Fascinerend! Als dit boek dat bewerkstelligt, dan zal het wonderen verrichten.

Reine De Ceulaer   

‘Bij het lezen van dit boek hoor, voel en zie ik de auteur, Guy. Vol energie, zoals hij ook zijn workshops begeleidt.  De teksten, illustraties en oefeningen in dit boek brengen die energie en dat uitzonderlijke gevoel over op de lezer.

Als je de tijd neemt om dit boek te lezen, maak je een magische reis naar jezelf.


Christian Vanleene