Reis naar de piramides in Bosnië

Energetische krachtplaatsen, piramides, bekrachtiging van je essentie

24-09-2023 - maandag

Vertrek 

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Reis waar avontuur, mysterie, spiritualiteit, wetenschap en cultuur elkaar ontmoeten

Activeer de piramide-energie in jezelf en in de wereld.


Scroll alvast naar beneden en bekijk de video over de Bosnische piramiden.

De energetische magie van de piramides

Bosnië is een prachtig land met talloze betoverende energieplekken. Het is de ideale bestemming om je energie te verhogen en in contact te komen met magische piramides en mysterieuze sferische stenen bollen. Het landschap is weelderig groen, met majestueuze bergen, schilderachtige meren en charmante oude stadjes, bewoond door gastvrije mensen.


Deze reis is een ware ontdekkingsreis, zowel door het land als binnenin onszelf. We zullen een verscheidenheid aan krachtplekken, piramides, mysterieuze tunnels, energiebollen en watervallen bezoeken. Tussendoor zullen er begeleide meditaties en energetische oefeningen plaatsvinden.


Met de aanwezigheid van Guy hebben we een unieke kans om dagelijks dieper in onszelf en het leven te duiken. Het is een ideale gelegenheid om de kracht van de piramidematrix uit de lifefullness-methodiek te ontdekken of te versterken, temidden van fysieke piramides die minstens 30.000 jaar oud zijn, en mogelijk zelfs 100.000-300.000 jaar oud.

Betoverende ervaringen

In het hele gebied van Visoko bevindt zich een krachtige energieplaats, doordrenkt van archeologische fenomenen. Er zijn vijf piramides te vinden in de vallei: de Piramide van de Zon, de Piramide van de Maan, de Piramide van de Liefde, de Piramide van de Draak en de Tempel van Moeder Aarde. Opmerkelijk genoeg is de Piramide van de Zon (Visočica) zelfs hoger en ouder dan de Piramide van Cheops in Egypte. Het ontdekken van deze mystieke piramides in Visoko belooft een avontuur vol energie en betovering te zijn.

Verborgen ondergrondse labyrinten

Rondom en onder de piramides strekt zich een labyrint uit dat tientallen kilometers groot is. Ongeveer 5000 jaar geleden werd de ingang van deze tunnels zorgvuldig afgesloten over een lengte van enkele kilometers met een dichte laag steengruis. Tijdens onze reis zullen we het 'Labyrinth Ravne' verkennen, om vervolgens terug te keren voor een avondmeditatie.


 Binnen deze tunnels bevinden zich bijzondere plekken met een krachtige energie, die je opladen , op je inwerken en een diepere verbinding met de Aarde, piramide-energieën en helende ruimten teweeg zullen brengen.


Het labyrint wordt deels vrijgemaakt en is deels verlicht, met een gemiddelde tunnelhoogte van twee meter. Er heerst  een hoge concentratie aan negatieve ionen in de lucht van deze tunnels, die het bloed en het lichaam zuiveren van toxines en ziektekiemen. Momenteel zijn er meer dan 1000 meter aan tunnels toegankelijk voor het publiek, inclusief kleinere, onverlichte gangen.

Mysterieuze stenen bollen

In Zadidovici gaan we op verkenning bij de 'Giant Stone Sphere' en maken we een wandeling langs een bergriviertje waar we bijzondere sferische stenen bollen aantreffen. Deze bollen zijn voor mij levendig en stralen een intense energie uit, waarin een overvloed aan energetische informatie schuilt. Een diep innerlijk weten linkt mij deze mysterieuze bollen met de bouw van de piramides. We zullen ons hier onderdompelen in de kracht en ruimte van mysterieuze energiebollen.

Krachtplaatsen

We bezoeken watervallen en andere krachtplaatsen in de prachtige natuur. Er worden hier zeer hoge bovis-waarden opgemeten. 

Culturele verkenningen

Naast onze spirituele reis, nemen we ook de tijd voor een toeristisch bezoek aan Mostar en de beroemde historische brug 'Stari Most'. Afhankelijk van de interesses van de groep, kunnen we zelfs een dagje aan zee toevoegen of andere nabijgelegen bezienswaardigheden verkennen. De keuze ligt volledig in handen van de groep, zodat we een evenwichtige mix kunnen creëren tussen mystieke ontdekkingen en culturele verkenningen.

Deskundige begeleiding

De hele reis wordt begeleid door Guy Wauters, een ervaren sjamaan, energie- en natuurcoach.

Tijdens de reis zullen we op een dynamische en vloeiende manier korte energetische lichaamsoefeningen en meditaties beoefenen om de krachtplekken en tochten op een dieper niveau te ervaren. De plekken zelf doen het meeste werk, terwijl we het vakantiegevoel behouden en tegelijkertijd de persoonlijke ervaring verdiepen.


Daarnaast zal het ruimtelijk bewustzijn en de piramidematrix uit de lifefullness-methodiek worden aangeleerd. Voorafgaand aan ons vertrek vindt er een kennisavond of -middag plaats, waar je de mogelijkheid hebt om praktische vragen te stellen en waarbij ik je de basisprincipes van de piramidematrix zal bijbrengen. Deze matrix kan dan tijdens de reis op een krachtige manier geïntegreerd worden.


Verder zullen we ons richten op het versterken van het derde oog, het verkennen van het donkerveld en lichtveld in ons, het activeren van lichtcodes, het belang van geometrieën in creatieprocessen, de ontwikkeling van het ruimtebewustzijn naast vormbewustzijn, het positioneren van je essentie, en nog veel meer.


Het boek 'In de Kracht van de Ruimte' (hier te bestellen) zal je ondersteunen op je innerlijke reis.

Praktische informatie

Vertrek zondag 24 september, terugreis zondag 30 september

Prijs: 495 euro, incl. btw, voor begeleiding reis, rituelen, ...

Betaling factuur bij boeking reis, dan pas definitief ingeschreven.
Aantal deelnemers zijn beperkt tot 12 personen.


De reisvlucht is apart te boeken, best een vluchtroute met  maximaal 1 tussenstop.

Lufthansa, Austria, Turkish Airways. Boeking kan via connections, E-dreams, E-bookers, goedkopevliegtuigtickets.be, ....


Voor boeking vluchten eerst gezamenlijk te overleggen. Dit kunnen we doen als enkele personen zich reeds hebben ingeschreven. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk gezamenlijk te vertrekken en aan te komen.


Vóór vertrek: webinar en groepsbijeenkomst in Hasselt (Kiewit).


Indien jij dit wenst, kun je uiteraard langer in het land blijven,

Het programma kan aangepast worden i.f.v. de groep en externe omstandigheden.

Handbagage van 8 (10) kgs zou in principe voldoende moeten zijn. Een handbagage met klein rugzakje wordt over het algmeen toegelaten. Ruimbagage kost extra.

Infodag en webinar

Een of twee bestuurders uit de groep zijn nodig om met huurauto te rijden.

Een Identiteitspas is voldoende (reispas faciliteert wel de automatische grenscontrole),

ID-pas en reispas moeten minimum drie maanden geldig zijn.


Het is van essentieel belang dat je een goede mobiliteit hebt. Er wordt wel rekening gehouden met de groepssamenstelling en de individuele vaardigheden van elke deelnemer.

 

Zodra er 12 kandidaat-deelnemers zijn, organiseer ik een webinar voor praktische informatie en vragen. Aantal deelnemers zijn beperkt tot 12 personen.

Extra infodag en vorming: ongeveer één week voor vertrek.

Vliegtuigreis, exclusief factuurprijs
Bijkomende lokale onkosten (richtprijs totaal appr. 490 euro)Huurauto inclusief all-risk verzekering 

Brandstofkosten huurauto, lokale transportkosten

Verblijf in goed verzorgde hotels of chalets, incl. ontbijt (zeer goede kwaliteit/prijs verhouding)

Entreegelden culturele bezoeken (appr. 50 euro) 

Avondmaaltijden (appr 150 euro)


Lees onze boekingsvoorwaarden hier

Grensverleggende activiteiten wachten op jou

pluk de dag